Yövy maailman kenties syrjäisimmässä hotellissa!

Miltä kuulostaa loma keskellä ei mitään? Yhä useampaa se kiinnostaa.

Reissussa ei tarvitse enää olla kaiken keskipisteessä, vaan yhä useampi valitsee lomakohteen, joka on kaukana kaikesta. Syrjäisten lomien haut Hotels.comissa kasvoivat tänä vuonna 18 % viime vuoteen verrattuna.

• Yövy keskellä ei mitään: Maailman kenties syrjäisimmässä hotellissa yöpyvien huonekulut menevät maaliskuussa 2019 suurilta osin Hotels.comin piikkiin.*

• Itto-mikä? Tämä ei ole mikään perusloma. Noin 450 asukkaan pikkuruisella saarella voi viilettää huskyjen vetämässä reessä, bongata revontulia kirkkaalla säällä ja meloa hotellinkokoisten jäävuorien seassa. Katso tämä video päästäksesi tunnelmaan.

Valmistaudu matkaan keskelle ei mitään, sillä Hotels.com®on juuri lisännyt kartalle maailman ehkä syrjäisimmän hotellin!

Hotelli sijaitsee yhdessä maailman eeppisimmistä kolkista: Itä-Grönlannin Ittoqqortoormiitissa. Nimi on ehkä vaikea lausua, mutta paikka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Maaliskuussa 2019 yöpymiset vieläpä menevät pitkälti Hotels.comin piikkiin.*Ihan oikeasti!

Hotels.com on huomannut, että matkailijat etsivät yhä enemmän ainutlaatuisia ja erikoisia matkakokemuksia. Esimerkiksi syrjäisten lomien kysyntä kasvoi tänä vuonna 18 % viime vuoteen verrattuna. Grönlannin matkoja taas haettiin 37 %*viime vuotta enemmän. Vuoden 2019 kuumin matkakohde saattaakin olla yksi maailman kylmimmistä paikoista.

Adam Jay, Hotels.comin vastavalittu johtaja ja itsekin innokas matkailija sanoo: -Et ehkä pysty lausumaan nimeä Ittoqqortoormiit, mutta et halua jättää paikkaa kokematta. Usko pois! Grönlanti on nouseva ja kuuma matkakohde (vaikka lämpötila siellä onkin yleensä –20!), josta matkailijat voivat löytää unohtumattomia ja ainutkertaisia seikkailuja.

-Upea saari on unelmakohde, jossa voit viilettää koirien vetämässä kelkassa, meloa Jäämeressä ja ihastella revontulia lähes tulkoon suoraan majapaikkasi ikkunasta. Paikka on todellakin mieletön, ja paras uutinen on se, että suurin osa huonekuluista menee meidän piikkiimme!*”

Kuinka pitkälle olet valmis menemään napataksesi täydellisen kuvan?Hotels.com on lisännyt syrjäisen Ittoqqortoormiitin seikkailunhaluisten matkailijoiden toivelistalle. 5 syytä, miksi sinunkin pitäisi lomailla Ittoqqortoormiitissä:

1. Kiipeä korkeuksiin: Ittoqqortoormiit ei ole korkeanpaikankammoisille, sillä alueella sijaitsee napapiirin pohjoispuolen korkein vuori Gunnbjørn Fjeld (noin 3 694 metriä).

2. Katse taivaalle: Revontulien tanssivat vihreät valot valaisevat Grönlannin taivaita syyskuusta huhtikuuhun, ja Ittoqqortoormiitin pieni kylä tarjoaa eturivin paikan luonnonihmeen ihailuun. Kyllä kelpaa.

3. Villiä ja vapaata: Itä-Grönlannin kansallispuisto on yksi maailman suurimmista kansallispuistoista, ja sen villit eläimet ja luonto hakevat vertaistaan. Ittoqqortoormiit on väylä kansallispuistoon.

4. Makeita maisemia: Kylä sijaitsee aivan yhden maailman suurimman ja syvimmän vuonon, Scoresbynsalmen, naapurissa. Hyppää purjeveneen kyytiin, ja seilatessasi ohi jäävuorien ja jäätikköjen voit bongata jopa hylkeitä ja valaita.

5. Kuva ois kiva: Paikka on valokuvaajan unelma: revontulet kutsuvat harjoittelemaan pitkällä valotuksella kuvaamista, kun taas villieläimet tallentuvat parhaiten kauko-objektiivilla.

Varoitus! Kohde ei sovi heikkohermoisille, sillä saarella voi törmätä jääkarhuihin ja muihin vaarallisiin villieläimiin. Vain todellisille seikkailijoille!