Vinkit kansainväliseen suklaapäivään

Jade Mountain Resort tarjoaa upeat puitteen lomalle ja suklaakokemukseen.

Monet ovat yhtä mieltä siitä, että pirullisen herkullinen suklaa ansaitsee oman juhlapäivän. Etelä-Amerikasta lähtöisin olevan suklaan historia ulottuu tuhansien vuosien päähän, ja nykyään kaakaopapuja viljellään maailmanlaajuisesti trooppisissa olosuhteissa.
7. heinäkuuta vietettävän kansainvälisen suklaapäivän kunniaksi Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet valikoiman hotelleja, jotka tarjoavat vierailleen räätälöityjä suklaakokemuksia.

Hotel Sacher Wien, Wien, Itävalta
Tämä perheomisteinen, ikoninen ja ylellinen hotelli on alkuperäisen sacherkakun kotipaikka. Vieraat voivat nauttia suklaaherkkua maineikkaassa Café Sacherissa tai valita kevyemmän, täysin kalorittoman tavan nautiskella Sacher Boutique Spa -kylpylän Time-To-Chocolate-hoidon muodossa. Hotel Sacher Wien sijaitsee aivan Wienin sydämessä valtionoopperaa vastapäätä.
Huoneet Hotel Sacher Wienissä alkaen 490 €/huone/yö.*

Jade Mountain Resort, Saint Lucia
Tämä ylellinen lomanviettopaikka kauniilla Saint Lucian saarella on täydellinen kohde suklaaholisteille, jotka haluavat viettää lomansa Karibian maisemissa.
Jade Mountain Resortilla on oma kaakaopapuviljelmä, ja hotelli valmistaa itse omat suklaaherkkunsa. Lisäksi hotellissa on oma suklaalaboratorio, jossa vieraat voivat valmistaa itse suklaata ja oppia lisää herkullisesta kaakaopavusta.
Huoneet Jade Mountain Resortissa alkaen 1 238 €/huone/yö.* V

The Chocolate Box, Bournemouth, Englanti
The Chocolate Box on pieni perheomisteinen boutique-hotelli. Sen omistajat työskentelivät aikaisemmin julkkishäissä suklaa-cateringin parissa, ja päättivät perustaa hotellin havaittuaan ihmisten kiinnostuksen suklaata kohtaan.

*Esimerkkihintoja