Viiisi viihtyisää vaihtoehtoa: kesäfestarit

Moni matkustaa festareille Poriin tänäkin vuonna. Hotel Bepop sijaitseen lyhyen matkan päässä festivaalialueesta

Kesän lähestyessä on aika valmistautua festivaalikauteen. Laaja kattaus jazzista tangoon ja pop-musiikkiin takaa, että festarivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet listan erilaisia majoitusvaihtoehtoja pientä irtiottoa kaipaavalle festivaalikansalle.

Pori Jazz

54. Pori Jazz -festivaali järjestetään 12.–20. heinäkuuta Kirjurinluodon konserttipuistossa aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Musiikkifestivaali huipentuu viikonlopun konsertteihin, joiden pääesiintyjäkaartiin kuuluu niin kotimaisia kuin kansainvälisiä huippuartisteja.

Majoitu viihtyisään Hotel Bepopiin, joka sijaitsee Porin sydämessä vain lyhyen kävelymatkan päässä festivaalialueesta. Hotellissa on 111 huonetta, ja se tarjoaa vierailleen ilmaisen pysäköinnin ja veloituksettoman aamiaisen. Huoneet Hotel Bepopissa alkaen 89 €/huone/yö.*.

Seinäjoen Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat pidetään tänä vuonna 10.–14. heinäkuuta. Tangomarkkinat järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1985, ja tätä nykyä kyseessä on yksi suurimmista vuosittain järjestettävistä festivaaleista Suomessa. 100 000 kävijän lisäksi jopa viidesosa suomalaisista seuraa festivaaleja television ja radion välityksellä¥.

Yövy aivan Seinäjoen keskustassa kotoisassa Hotelli-Ravintola Almassa, jossa on 20 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen yksilöllisten huoneiden lisäksi veloituksetta käyttöön polkupyöriä, joiden selässä on helppo tutustua kaupunkiin. Myös aamiainen ja pysäköinti kuuluvat hintaan. Huoneet Hotelli-Ravintola Almassa alkaen 148 €/huone/yö.*

Ruisrock

50. juhlavuottaan viettävä Ruisrock pidetään Turun Ruissalossa 5.–7. heinäkuuta. Festivaali kestää viikonlopun ajan, ja se tarjoaa laajan kattauksen niin kotimaisia kuin kansainvälisiä huippuartisteja.

Majoitu viihtyisään Centro Hotel Turkuun, joka sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Hotellissa on 62 huonetta, ja vieraat voivat nauttia hotellin kuntosalista ja ilmaisesta aamiaisesta. Vieraiden käytössä on myös ravintola ja aulabaari. Huoneet Centro Hotel Turussa alkaen 118 €/huone/yö.* Lisätietoa löydät osoitteesta Hotels.com.

Wanaja Festival

Vuosittainen Wanaja Festival järjestetään 5.–6. heinäkuuta Linnanpuistossa aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Kaksipäiväinen festivaali esittelee joukon Suomen suosituimpia artisteja, ja paikalle ovat tervetulleita niin ystäväporukat kuin perheetkin.

Yövy Scandic Hämeenlinna Cityssä, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä festivaalialueesta. Hotelli tarjoaa 100 huonetta sekä saunan ja sisäuima-altaan. Huoneet Scandic Hämeenlinna Cityssä alkaen 139 €/huone/yö.*

Tammerfest

Tänä vuonna 25. kertaa järjestettävä Tammerfest pidetään 18.–20. heinäkuuta Ratinanniemen festivaalialueella. Lavalle nousee useita kotimaisia ja kansainvälisiä artisteja.

Lapland Hotels Tampere on sisustettu arktiseen teemaan sopivasti ja sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Hotellissa on 140 huonetta, ja se tarjoaa vieraiden käyttöön polkupyöriä veloituksetta – täydellinen tapa tutustua kaupunkiin. Myös aamiainen sisältyy hintaan. Huoneet Lapland Hotels Tampereessa alkaen 122 €/huone/yö.*

*Esimerkkihintoja