Vaihda laskiaispullat karnevaalitunnelmaan

Belmond Copacabana Palace sijaitsee maailmankuululla Copacabanan rannalla.

Toivota kevät tervetulleeksi lämpimämmällä, eloisammalla ja värikkäämmällä tavalla – osallistu unohtumattomaan karnevaaliin ja vietä laskiainen vaihteeksi auringossa ja lämmössä. Hotels.comin majoitusasiantuntijat ovat valinneet parhaat hotellit, jotka tarjoavat huippusijainnin lisäksi mahdollisuuden rentoutua.

Omni Royal Orleans Hotel, New Orleans, Yhdysvallat

Musiikkia, paraateja, karnevaalivaunuja, yleistä innostusta ja upeaa tunnelmaa – tätä kaikkea tarjoilee New Orleansin Mardi Gras eli laskiaistiistai, joka on parhaimmillaan kaupungin ranskalaisessa korttelissa. Juhlijoiden kannattaa pukeutua violettiin, vihreään ja kullanväriseen sekä viime vuosien paraateista tuttuihin pitkiin helminauhoihin.
Majoitu Omni Royal Orleans Hoteliin, joka sijaitsee vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Bourbon Street -kadusta. Hotellissa on 345 huonetta, ulkouima-allas, kattoterassi, ravintola ja kaksi baaria, ja se tarjoaakin vierailleen unohtumattoman majoituselämyksen.

Hôtel Dream, Mons, Belgia

Belgialaisen Binchen karnevaalin viettäminen alkoi jo 1300-luvulla. Seuraa Gilles-hahmojen marssia, johon osallistuvat paikalliset miehet pukeutuneina kirkkaisiin väreihin, vahanaamioihin ja puukenkiin. Gillesit heittelevät katselijoille appelsiineja kantamistaan koreista, sillä sen uskotaan tuovan hyvää onnea. Älä kuitenkaan missään nimessä heitä hedelmää takaisin sen antajalle – se tuo nimittäin huonoa onnea.
Majoitu Hôtel Dreamiin, joka sijaitsee viereisessä Monsin kylässä, vain lyhyen ajomatkan päässä paraatista. Hotellirakennus on entinen 1800-luvulta peräisin oleva kirkko, joka on toiminut ennen myös nunnaluostarina. Kylä tarjoaa monipuolisen valikoiman kulttuuria, muun muassa van Gogh -museon. Hotellissa on vieraille 62 huonetta sekä täyden palvelun kylpylä ja kaksi ravintolaa.

Belmond Copacabana Palace, Rio de Janeiro, Brasilia

Rion karnevaali lienee maailman kuuluisin karnevaalitapahtuma. Sen aikana kaupungissa järjestetään yli 300 katukarnevaalia, ja vuosittainen riemujuhla houkutteleekin kaikkialta maailmasta vierailijoita kokemaan omakätisesti sambatanssin, paraativaunut, värikylläiset asut ja sähköisen tunnelman.
Belmond Copacabana Palace sijaitsee maailmankuululla Copacabanan rannalla. Hotellissa on 239 huonetta ja sen sijainti on täydellinen: vieraat voivat nauttia opastetuista historiallisista kävelykierroksista, suuresta ulkouima-altaasta, Michelin-tähdellä varustetusta ravintolasta sekä kasviperäisistä kylpylähoidoista hotellin täyden palvelun kylpylässä.

Hotel West End, Nizza, Ranska

Maaliskuun alussa vietettävä Nizzan karnevaali huipentuu kukkaparaatiin ja valoparaatiin. Kukkaparaatiin kuuluvat värikkäät karnevaalivaunut, ja sen aikana yleisön joukkoon heitellään yli 100 000 kukkaa. Valokarnevaaliin kuuluu olennaisesti “karnevaalikuninkaan” eli valtavan lavalle rakennetun hahmon polttaminen sekä tietenkin valaistu karnevaalikulkue.
Hotel West End sijaitsee Promenade des Anglais -rantakadulla aivan Nizzan sydämessä ja festivaalitapahtumien lähellä. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön aulabaarin ja ravintolan sekä aivan kadun toisella puolella sijaitsevan yksityisen uimarannan.