Vaelluslomat Kreikkaan – upeita reittejä luvassa

Vaellusmatkat Kreikkaan ovat kesän 2021 uutuus. Kuva: Apollomatkat

Vaelluslomat Kreikkaan ovat vuoden uutuus. Apollomatkat tuo Kreikan ja vaelluksen ystävien ulottuville uudenlaisia liikunnallisia lomaelämyksiä. Uudet vaelluslomat suuntautuvat Kreikkaan, ja luvassa on upeita reittejä ylös vuorille, yli hiekkadyynien, läpi rotkojen ja pitkin rannikkoa.

-Yhä useammat asiakkaamme haluavat pitää kuntoa yllä lomallakin, ja moni mainitsee suosikkilajikseen kävelyn tai patikoinnin luonnossa. Olemme järjestäneet patikointiretkiä kohteissamme jo useita vuosia, ja nyt valikoimaan tulevat uudenlaiset, ohjatut vaelluslomat Kreikassa, kertoo Apollomatkojen markkinoinnista vastaava Satu Kontulainen.

Kreikka on täydellinen kohde patikointiin erityisesti keväällä ja syksyllä. Uudet vaellusmatkat sijoittuvat syys-lokakuulle 2021. Matkat on suunniteltu pohjoismaisille asiakkaille, ja ne vievät tutustumaan joihinkin Kreikan kauneimmista vaellusreiteistä. Ryhmän vetäjä on englanninkielinen, ja porukassa voi olla matkalaisia kaikista pohjoismaista. Vaellusmatkat on suunniteltu matkaajille, joilla on aiempaa vaelluskokemusta.

-Kreikka saa useimmat ihmiset ajattelemaan valkoisia rantoja ja kristallinkirkkaita vesiä, mutta maassa on uskomattoman paljon koettavaa. Luoteis-Kreikasta, Epiruksen alueelta löytyy esimerkiksi maailman syvin rotko, Vikos. Maa on täynnä huikeita luontoelämyksiä. Toivonkin, että vaelluslomamme tuovat asiakkaidemme ulottuville uudenlaisen, vielä tuntemattoman puolen Kreikkaa, kertoo Nina Hornewall, Apollon Commercial Director.

Vaelluslomat suuntautuvat Kreetalle ja Pindus vuoristoon manner-Kreikassa

Pindus-vuorten ainutlaatuisissa maisemissa vaelletaan kolme päivää ja loppuviikko vietetään Salvator Hotel Villas & Spa -hotellissa Pargassa. Vaelluksen ja lomailun yhdistelmä sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat yhdistää vaellusloman ja leppoisat lomapäivät korkeatasoisessa hotellissa.

Toinen vaellusmatka suuntautuu läntiselle Kreetalle. Matkalla patikoidaan Samarian rotkossa, kiivetään ylös Giglos-vuorelle ja vieraillaan tunnelmallisissa pikkukylissä.

Lue lisää Apollomatkojen vaellusmatkoista Kreikassa

Apollomatkoilla oli v. 2019 n. 80 000  matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.