Upeat hotellit isänpäiväksi

Hotel Seven Days sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Prahan vanhasta kaupungista.

Isänpäivä 11.11.lähestyy kovaa vauhtia, joten mikset juhlistaisi tätä tärkeää päivää viemällä elämäsi tärkeät isähahmot hauskalle ja ikimuistoiselle minilomalle? Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet yhteen valikoiman hotelleja kaikkialta Euroopasta mieleenpainuvaa viikonloppulomaa varten. Vaihtoehtoja jokaiselle kukkarolle.

 

The Spencer, Dublin, Irlanti

 

Lyhyen kävelymatkan päässä Dublinin keskustasta sijaitseva The Spencer on loistava kohde viikonloppumatkaa varten. The Spenceristä löytyy kaksi ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä, joten ei ole mikään ihme, jos huomaat haluavasi viettää koko lomasi hotellin tiloissa. Ehkä mahdollisuus vierailla paikallisessa olutpanimossa saa sinut kuitenkin toisiin ajatuksiin?

Yöpyminen The Spencerissä: alkaen 139 € per huone per yö.

 

Boutique Hotel Seven Days, Praha, Tšekin tasavalta

 

Yövy Boutique Hotel Seven Daysissa, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Prahan vanhastakaupungista. Vietä päivä vieraillen kaupungin lukuisissa museoissa ja maistellen paikallisia juomia. Illalla voitkin sitten rentoutua hotellin kylpylähoidoissa sekä aulabaarissa ja ravintolassa.

Yöpyminen: alkaen 70 € per huone per yö.

 

Hotel Twentyseven, Amsterdam, Alankomaat

 

Jos tahdot lomaasi luksusta, yövy ylellisessä Hotel Twentysevenissä, joka sijaitsee Amsterdamin sydämessä. Tämä 16 huonetta käsittävä boutique-hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä. Hotellissa asiakkaiden käytössä on myös ravintola ja aulabaari.

Yöpyminen alkaen 450 € per huone per yö.

 

Hotel Café Royal, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

 

Matkusta Lontooseen, nauti kaupungin tunnelmasta ja pistäydy pubiin katsomaan erä jalkapalloa yhdessä paikallisten kanssa. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Lontoon lukuisissa museoissa ja kaupoissa. Yövy päivän päätteeksi kaupungin keskustassa sijaitsevassa ylellisessä Hotel Café Royalissa, josta löytyy kolme ravintolaa, kaksi baaria ja täyden palvelun kylpylä.

Yöpyminen  alkaen 500 € per huone per yö.