Tuttu Juttu Show palaa televisioon

Tuttu Juttu Shown juntavat Timo Koisusalo ja Susanna Laine.

Muistatko legendaarisen kysymyksen: otetaanko yleisöä vai erotiikkaa? Tuttu Juttu Show’n juontajat Timo Koivusalo  ja Susanna Laine ovat valmiita asettamaan pariskunnille kysymyksiä, jotka paljastavat, kuinka hyvin parit tuntevat toisensa. Ruusuja oikein vastanneille pareille jaetaan MTV3-kanavalla la 2.11. klo 21 alkaen.

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki Tuttu Juttu Show saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin 2.11. klo 21 alkaen. Legendaarista ohjelmaa juontavat nyt yhdessä ohjelmaa jo vuosina 1992-2002 juontanut Timo Koivusalo ja suomalaisten rakastama suosikkijuontaja Susanna Laine.

Lämminhenkisessä ja hyväntuulisessa ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät oikeastaan tuntevat kumppaninsa. Jokaisessa jaksossa on vieraina kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Timo Koivusalon ja Susanna Laineen tehtävänä on selvittää rennolla otteella, kumpi pariskunta tuntee kumppaninsa ajatuksenjuoksun ja tavat toimia erilaisissa tilanteissa paremmin. Jos molemmat osapuolet vastaavat kysymyksiin oikein, saavat he siitä ruusun. Enemmän ruusuja kerännyt pari saa päättää, pitävätkö he voittamansa kylpyläloman vai lähtevätkö he yrittämään pääpalkintoa: romanttista ulkomaanmatkaa.

Jaksoissa vierailee upea kattaus kiinnostavia suomalaisia. Julkisuudesta tuttuja pareja ovat Jutta ja Juha Larm, Saara Aalto ja Meri Sopanen, Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki, Ilkka ja Elina Kanerva, Linda Wiklund ja Mikko Nousiainen, Mira ja Henri Potkonen, Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen ja Eva Biaudet ja Thomas Forsström. Heidän lisäksi ohjelmaan saapuu vieraita eri puolilta Suomea: Oulusta, Sipoosta, Espoosta, Järvenpäästä, Mikkelistä, Hyvinkäältä ja Helsingistä

 

1/8: Jutta ja Juha Larm (ent. Gustafsberg ja Rouvinen)
Jutta ja Juha Larm muistelevat vuodentakaisen hääpäivän romanttisinta hetkeä, mutta kumpi heistä ihastui häissä komeaan saksofonistiin? Entä onko yhteissauna kavereiden kanssa ok vai ei? Pariskunnan toinen osapuoli valitsee rohkeasti erotiikkakysymyksen. Larmin avioparin kilpakumppaneina Henna ja Ilkka Antikainen.

2/8: Saara Aalto ja Meri Sopanen

Häitään suunnittelevat Saara Aalto ja Meri Sopanen ovat jo päättäneet kumman nimestä tulee yhteinen sukunimi. Merillä on vahva mielipide Saaran ajotaidosta, mutta kumpi heistä tekee useammin aloitteen läheisempään yhteisoloon? Hyväntuulisen parisuhdeleikin pyörteisiin pariskunnan kanssa sukeltavat Jenny  ja Anton Holmberg.

3/8: Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki

Näyttelijä Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki paljastavat nolostuttavimman hetken parisuhteessaan, ja se saa vieläkin punan nousemaan poskille. Maria kertoo, kuinka Kalle saa hänet takuuvarmasti nauramaan, mutta tietääkö hän, onko Kallen mielestä erotiikassa karvoihin katsominen? Heidän kanssaan leikkiin lähtevät  ja Heidi ja Olli-Pekka Kinnunen

4/8: Elina ja IlkkaKanerva

Ilkka Kanerva vei Elinan alttarille viime kesänä, mutta muistaako hän yhtään mitään vihkipapin puheesta? Ensimmäistä kertaa televisio-ohjelmassa esiintyvä Elina kertoo kuinka he alunperin kohtasivat, mutta kumpi heistä on mustasukkaisempi? Kanervan avioparin kanssa ruusuja saalistava tSaara ja Vesa Ylisaari.

Ylisaari.5/8: Linda Wiklund ja Mikko Nousiainen

Näyttelijäpariskunta Linda Wiklund ja Mikko Nousiainen pohtivat yhteistä unelmien roolia, mutta mitä Mikon hänestä käyttämää lempinimeä Linda ei voi sietää? Mikko paljastaa Lindan yllättävän erikoistaidon, mutta onko Linda enää puheväleissä anopin kanssa, kun hän kertoo mitä anopin tekemää ruokaa hän ei enää mielellään söisi? Hykerryttävään tuntemisleikkiin kilpakumppaneina heittäytyvät Pia Elonen ja Tomi Hirvonen.

6/8: Mira ja Henri Potkonen

Kun nyrkkeilyn tuore euroopanmestari Mira Potkonen valmistautuu kisojen punnitukseen, mitä ruokaa hän himoitsee Henrin lautaselta eniten? Entä onko heidän rakkautensa roihunnut joskus niin kuumana, että sen täyttymistä ei ole ehditty odottaa kotiin asti? Kuinka Potkosen perheessä siivotaan ja tunnistaako Mira miehensä kitaransoiton? Tuntemisleikin kehässä he saavat vastaansa Suvi ja Matti Lamminahon.

7/8: Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen

Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen ovat molemmat huippuhiihtäjiä, mutta minkä Kertun ominaisuuden Juho haluaisi itselleen? Entä kummalla heistä on kovempi kilpailuvietti? Mitä Kerttu tekisi jos löytäisi Juhon profiilin deittisivustolta ja tietääkö Juho, suostuisiko Kerttu esiintymään alasti televisiossa? Heidän kanssaan tuntemisleikin ladulla sivakoivat Henna-Riikka ja Mikko Ilmola.

8/8: Eva Biaudet ja Thomas Forsström

Eva Biaudet ja Thomas Forsström paljastavat riemastuttavan asian, jolle ovat nauraneet makeasti jälkeenpäin. Tänään selviää myös, kuinka Thomas saa Evan leppymään ja mistä Eva Thomasta useimmin huomauttaa. Kutkuttava erotiikkakysymys saa harvinaisen rehellisen vastauksen. Hyväntuulisen tuntemisleikin tuoleilla kaverina ovat Maria Sanderson ja Max Hallvar.