Tokio, Korea ja Malesia – Met Galan camp-hengessä

Sun Cruise Resort and Yacht -hotelli.

Julkkikset ympäri maailmaa sonnustautuivat loisteliaisiin, prameisiin ja kertakaikkisen henkeäsalpaaviin asuihin vuoden 2019 Met Galan camp-teeman hengessä – esimerkiksi kynttiläkruunuasu tuskin jäi keneltäkään huomaamatta! Ja kuten muodissa, myös matkailussa haluamme toisinaan vetää överiksi ja hakeutua hotelleihin, jotka edustavat sekä turmeltuneisuutta että hauskanpitoa. Hotels.com® onkin koonnut valikoiman camp-henkisiä hotelleja ja majoituskohteita omintakeista lomaa ja tyylikästä matkustelua kaipaaville.

Sun Cruise Resort and Yacht, Etelä-Korea

Mikään ei hengi ylellisyyttä niin kuin huipputason laiva – ja tämä pätee ennen kaikkea Etelä-Korean Sun Cruise Resort and Yacht -hotelliin. Vuoristomaiseman keskellä sijaitseva Sun Cruise Resort and Yacht on täysin ainutlaatuinen majoitusvaihtoehto ylellistä seikkailua kaipaaville. Hotelli sijaitsee rannikolla ja tarjoaa kaikenlaisia vesiaktiviteetteja, ja sillä on jopa oma yksityinen uimaranta ja satama. Ihaile auringonlaskua hytin ikkunasta ja nautiskele kaikesta, mitä suuri risteilyalus voi tarjota – ilman huolta merisairaudesta.
The Sun Cruise Resort and Yacht on varattavissa alkaen 101 €/huone/yö.

Resorts World Genting – First World Hotel, Malesia

Jos kaipaat seuraavaan seikkailuusi lisäväriä, suuntaa Malesiaan värikylläiseen Resorts World Genting – First World Hoteliin. Se sijaitsee keskellä Genting Highlandsin kaupunkia, joka tunnetaan pilvien yläpuolisena hauskanpidon mekkana. Resorts World Genting – First World Hotel on todellinen yltäkylläisyyden keskus: vieraat voivat nauttia uima-altaasta, kuntosalista ja ravintoloista sekä tutustua hotellin ikiomaan keilarataan, kokeilla onneaan hotellin casinolla tai rentoutua hotellin IMAX-teatterissa kaupungin kattojen yllä.
Resorts World Genting – First World Hotel on varattavissa alkaen 22 €/huone/yö.

nine hours Shinjuku-North, Japani

Tässä tokiolaishotellissa futurismi ja eksentrisyys kulkevat käsi kädessä. Vieraat yöpyvät mukavissa kapselisängyissä teollistyylisissä halleissa. Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä kaupungin nähtävyyksiä – täydellinen majoituskohde kulttuurinharrastajille, jotka haluavat tutustua Tokion menoon ja meininkiin.
nine hours Shinjuku-North on varattavissa alkaen 97 €/huone/yö.