Thaimaa – uudelleen avaaminen käynnistyy Pohjoismaissa

Hymyn maa Thaimaa on monen suomalaisen unelmakohde pakkasten paukkuessa kotimaassa.

Thaimaan matkailuvirasto (TAT), Tukholman toimisto, on nimittänyt Kastanj Collectionin edustamaan TAT:ta tulevassa Thaimaan uudelleen avaaminen” -hankkeessa markkinointia varten kaikissa Pohjoismaissa. Collectionin tehtävänä on muotoilla Thaimaan kuva ympäristöystävälliseksi rantakohteeksi sekä aidon Thaimaan kosketus, tuoda pohjoismaisia ​​matkailijoita Thaimaahan sekä lisätä Thaimaan matkailua.

Pohjoismaista Thaimaahan (ennen Covid-19: ää) saapuu vuosittain noin 700 000 kävijää. Tukholman toimiston TAT pyrkii vähentämään turistien määrää Pohjoismaista ja pyrkii pitämään Thaimaan tärkeimpänä kaukokohteena Pohjoismaissa.

Matkailuteollisuus on kohdannut epävarmuutta ja historian vaikeinta aikaa pandemian aikana. Nyt monet maat ovat aloittaneet maiden avaamisen uudelleen matkailulle. Thaimaa on yksi heistä. Vaikka maa on pysähtynyt pandemian aikana, Thaimaa on uudistanut tuotteita ja kohteita tarjotakseen matkailijoille rannalta ja aktiivisista lomakohteista, gastronomiasta, kulttuuriperinnöstä, ympäristöystävällisistä ja kaupunkimatkoista. Olen iloinen siitä, että Kastanj Collection on strateginen kumppanimme markkinointi- ja viestintästrategioiden vahvistamiseksi läheisessä yhteistyössä pohjoismaisten tiedotusvälineiden ja matkatoimistojen kanssa, sanoo Thaimaan matkailuviraston (TAT) johtaja Eurblarp Sripiromya Pohjoismaille ja Baltian maille.

Jeanette Bolin on perustanut Kastanj Collectionin työskennellessään yli 27 vuoden ajan matkailualalla. Hänellä on ollut erilaisia ​​tehtäviä myynnissä, tuotannossa ja edustuksessa. Rakennettuaan vahva verkosto sekä maailmanlaajuisesti että pohjoismaisilla markkinoilla, hän on vakuuttunut siitä, että hänen visionsa ja ideansa ovat katalysaattoreita asiakkaiden ja Nordic Travel -markkinoiden välillä.

-Olen erittäin iloinen voidessani työskennellä Thaimaan matkailuviranomaisen kanssa. Syvällä pohjoismaisten markkinoiden tuntemuksella ja vahvalla pohjoismaisella suhteella näen suuren potentiaalin virkistää Thaimaa ja käynnistää maan avaamisen pohjoismaisille matkailijoille. Thaimaa on tunnettu nimitys, mutta maalla on monia muita tuntemattomia näkökohtia, sanoo Jeanette Bolin.

Thaimaa on pullollaan tunnettuja turistikohteita. Voisiko tämä olla uusi vaihtoehto