Tallink avaa uuden italialaisen ravintolan Tallinnassa

Aitoa italialaista ruokaa modernissa ympäristössä tarjoaa Ristorante Flavore.

Ristorante Flavore, uusi aitoa italialaista ruokaa moderneissa tiloissa tarjoava italialainen ravintola, avaa ovensa 20.6.2019 Tallinnassa sataman ja Kulttuurikattilan välisellä alueella. Flavoren toiminnasta vastaa Tallink Hotels.

Uuden ravintolan ruokalistalla on laaja valikoima pizzoja erilaisilla täytteillä, salaatteja, pastoja ja muita herkkuja. Kaikki pizzat kypsennetään perinteisessä kiviarinauunissa. Ravintolassa on tilat 48 asiakkaalle, minkä lisäksi ulkoterassilla on 30 asiakaspaikkaa kesäisin.

Flavoren keittiötä johtaa huippukeittiömestari Domenico Nicolino,

Nicolinolla on italialaiset juuret ja laaja kansainvälinen kokemus työstä niin Euroopassa kuin Australiassa ja Yhdysvalloissa.

– Olen asunut useissa eri maissa ja saanut innoitusta erilaisista keittiöistä eri puolilta maailmaa, mutta sydämeni sykkii silti italialaisen keittiön perinteisille ja yksinkertaisille mauille ja alkuperäisille pastoille ja pizzoille. Italiassa ruoanlaitto alkaa aina laadukkaista tuotteista ja yhdistyy sukupolvelta toiselle siirtyneisiin resepteihin ja varjeltuihin nikseihin, joiden tulosta perinteiset italialaiset maut ovat, Nicolino kertoo.

Ravintolan ruokalista vaihtelee kauden mukaan, ja ruokalajien valmistuksessa käytetään parhaita kulloinkin saatavilla olevia tuotteita. Kauden mukaan vaihtelevat lounastarjoukset ovat saatavilla arkipäivisin. Ruokalistalla on lisäksi useita ruokalajeja vegataristeja ja vegaaneja varten. Lapsille on oma valikoimansa.

Parhaita italialaisia ruokalajeja

– Flavoren pääkeittiömestarina haluan tarjota asiakkaillemme aitoja italialaisia makunautintoja. Uudella ruokalistallamme on sen vuoksi parhaita italialaisia ruokalajeja. Niitä ovat Pomodoro-pizza, caprilainen salaatti, joka on tehty puhvelinmaidosta valmistetusta laadukkaasta mozzarellajuustosta, ja ihastuttavan täyteläinen annos tagliatellepastaa pork ragu -kastikkeella, Nicolino kertoo.

Ristorante Flavoressa on italialaisen pääkeittiömestarin lisäksi pizza-asiantuntija, joka tarjoaa asiakkaille autenttisen kulinaarisen kokemuksen ja valmistaa ruoan avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Italia tunnetaan kahvimaana pizzojen, pastojen ja viinien lisäksi, minkä vuoksi ravintolasta asiakkaat saavat myös laadukasta italialaista kahvia.

Ravintolan erikoisuus on ”viiniseinä” eli erikoisjuomalaite annostelujärjestelmineen. Asiakkaat voivat nauttia italialaisista valko-, puna- ja roseeviineistä kukkaronsa mukaan. Laite pitää viinien lämpötilan juuri sopivana niiden yksilöllisiä ominaisuuksia vastaavalla tavalla.

Ravintola tarjoaa avautumisen kunniaksi ilmaisia pikkupurtavia ja talon viiniä klo 16.00–17.00 joka perjantai koko heinäkuun 2019 ajan.