SYRJÄISTEN LOMIEN KYSYNTÄ ON KASVUSSA

Anantara Qasr al Sarab Desert

Yhä useammat matkustajat pakenevat kaupunkielämää viidakkoihin, aavikoille, luoliin ja muihin syrjäisiin lomakohteisiin, selviää Hotels.comin tilastoista.

Varaukset syrjäisiin piilopaikkahotelleihin ovat kasvaneet kahden viime vuoden aikana selvästi, selviää hotellivaraussivusto Hotels.comin® tilastoista.* Samalla näitä hotelleja ylistävien arvioiden määrä on kasvanut jopa 60%. Etenkin nuoret matkustajat hakevat unohtumattomia ja ainutlaatuisia elämyksiä, joten epätavalliset ja syrjäiset hotellit ovat nousseet monen toivelistalle.

Vastauksena kiinnostukseen Hotels.com on lisännyt uuden Parhaat piilopaikkahotellit -kategorian vuosittain myönnettäviin Asiakkaiden suosikki -palkintoihin, jotka myönnetään asiakasarvostelujen perusteella.

Syrjäisillä paikoilla sijaitsevia hotelleja haetaan yhä enemmän, ja ne ovat nopeasti nousemassa arvostelijoiden suosikeiksi. Trendi näkyy myös hakumäärissä: yksityisillä saarilla sijaitsevien hotellien haut ovat kasvaneet 50% ja metsähotellien haut 30%.
Piilopaikkakohteisiin matkustetaan pakoon ihmisvilinää ja lomalle arjesta. Tällaiset hotellit sijaitsevat usein yllättävissä paikoissa, kuten Lähi-idän aavikoilla, Thaimaan vuorilla, Saint Lucian rannoilla ja Ruotsin lumisissa maisemissa.

-25 miljoonan asiakasarvostelumme ansiosta olemme huomanneet, että kiinnostus paeta kaupungista ja suunnata luontoon on kasvussa. Syrjäinen sijainti on trendi, jota monet asiakkaat hehkuttavat arvioissaan”, kommentoi Hotels.comin pääjohtaja Johan Svanström.

-Uusi Asiakkaiden suosikki -kategoria tarjoaa inspiraatiota matkustajille, jotka haluavat löytää vähemmän tunnettuja helmiä. Hotelleja löytyy esimerkiksi aavikoilta, metsistä, viidakoista ja vuorten huipuilta. Siellä matkustajat voivat nauttia upeasta lomasta, jollaista monet eivät pääse kokemaan.

Käänny mutaiselta tieltä oikealle ja salaisen metsän kohdalta vasemmalle, kipua vuoren huipulle ja tutustu Hotels.comin kokoamaan listaan maailman 10 parhaasta piilopaikkahotellista. Aika paeta hetkeksi! Katso video kaikista Parhaat piilopaikkahotellit -kategorian voittajista.

Yövy aavikolla Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa – Anantara Qasr al Sarab Desert

Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,6/10
Hengitä syvään, rentoudu ja nauti aavikon rauhasta ja hiljaisuudesta. Hiekkadyynien keskellä sijaitseva Anantara Qasr al Sarab Desert on täydellinen esimerkki hotellista keskellä ei mitään. Tämä henkeäsalpaava luksushotelli sopii rentoutumiseen ja tarjoaa kylpyläpalveluita sekä retkiä aavikolle.
Huonehinnat alkaen 290 € yöltä.

Jäinen tundra Ruotsissa– Icehotel
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 8,6/10
Jäähotellin vaikuttava sijainti kutsuu kietoutumaan lämpimiin villapaitoihin ja hidastamaan tahtia. Hotelli tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia rentoutumiseen, ja onnekkaimmat asiakkaat pääsevät nauttimaan revontulien räiskeestä. Voit valita lämpimän tai kylmän huonetyypin, esimerkiksi ainutlaatuiseksi kaiverretun Art Suite -huoneen, jonka lämpötila pidetään 5 ja 8 pakkasasteen välillä. Hurrr!
Huonehinnat alkaen 161 € yöltä.

Viidakkoelämää Balilla – Four Seasons Resort Sayan
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,4/10
Varaa tämä hotelli, jos etsit romanttista piilopaikkaa. Ayung-joen riisipeltojen yläpuolella sijaitseva lomakeskus on todellinen piilotettu helmi. Vehreät rinteet ja Sayanin tuoksuvat puutarhat ympäröivät sen 60 huonetta ja tarjoavat asiakkaille aistikkaan pakopaikan. Nosta jalat ylös ja nauti erinomaisista maisemista ja ylellisestä luksuksesta.
Huonehinnat alkaen 473 € yöltä.

Luola-asumista Turkissa – Gamirasu Cave
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,8/10
Tämä hotelli voisi hyvinkin olla toisella planeetalla, mutta todellisuudessa se sijaitsee kauniilla ja karulla Kappadokian alueella Turkissa. Taidokkaasti suunnitelluissa ja kauniissa luolahuoneissa asiakkaat välttävät loman kiviset karikot. Hauska hotelli tarjoaa todellista luksusta, eikä sen sijainti maan alla sekä syrjässä voisi olla paljon salaisempi.
Huonehinnat alkaen 141 € yöltä.

Puumaja Thaimaassa – Keemala
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,2/10
Viidakon lehvästöjen yllä sijaitseva unohtumaton majapaikka on rauhallinen ihmemaa vain 40 minuutin matkan päässä Phuketista. Lomakeskuksen 38 huonetta on varustettu kylpyammeilla, joissa asiakkaat voivat loikoilun lisäksi osallistua ilmaisille joogatunneille tai rentoutua allasbaarissa. Upeissa linnunpesää muistuttavissa huviloissa on jopa yksityiset uima-altaat, jotka roikkuvat ilmassa! Tämä on syrjäistä luksusta parhaimmillaan.
Huonehinnat alkaen 1 876 € yöltä.

Yksityinen saari Floridassa – Little Palm Island Resort and Spa
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,8/10
Tämä kylpylähotelli todistaa, että hyvät asiat tulevat usein pienissä paketeissa. Vain 30 vierashuoneen lomakeskuksesta aukeaa upea merinäköala, jonka lisäksi asiakkaat pääsevät nauttimaan yksityisestä rannasta, ylellisestä kylpylästä ja viiden tähden ravintolasta. Tällä syrjäisellä saarella Floridan auringon alla voi viettää ainutlaatuisen loman, joka on kuin suoraan lähes kaikkien unelmista.
Huonehinnat alkaen 966 € yöltä.

Lomakeskus vuorella Saint Lucian saarella – Jade Mountain Resort
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 10/10
Pieni saarivaltio Karibianmerellä on täydellinen pakopaikka, ja tämä siellä sijaitseva hotelli on merinäköaloineen yksi maailman lumoavimmista. Hotellin palveluihin kuuluvat täyden palvelun kylpylä, kuntoilutiloja, tenniskenttiä ja ääretön uima-allas, jonka reuna sulautuu horisonttiin. Osassa sviiteistä on oma uima-allas vuoristonäkymällä. Hotellin unohtumaton sijainti tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen ympäristön rentoutumiseen.
Huonehinnat alkaen 1 523 € yöltä.

Maatilaelämää Kaliforniassa – Calistoga Ranch
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,6/10
Unelmoitko pulahtavasi yksityiseen kanjoniin Kaliforniassa? Calistoga Ranchilla unelmasi käyvät toteen. Lomakeskus kutsuu nauttimaan syrjäisestä luksuksesta, jota värittävät yksityiset järvet, kumpuilevat mäet ja vehreät metsät. Avaa siis aurinkotuoli ja siemaile viiniä samalla kun nautit Kalifornian tunnelmasta.
Huonehinnat alkaen 876 € yöltä.

Chilen maalaismaisemissa – Remota Hotel
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9/10
Chilen Patagonian luonnonkauneuden keskellä asiakkaat voivat nauttia tämän syrjäisen paratiisin henkeäsalpaavista näkymistä. Hotellin mailla sijaitsevat huvivenesatama, kylpylä, uima-allas, puutarha ja kirjasto. Upea hotelli on lisäksi täydellinen tukikohta, josta käsin voi tutustua lähistön ihmeisiin, kuten vanhoihin metsiin, luotoihin, jääkenttiin ja jäätiköihin.
Huonehinnat alkaen 240 € yöltä.

Yövy siilossa Uudessa-Seelannissa – Silostay Little River
Hotels.comin asiakkaiden antama arvosana: 9,6/10
Erota lomajyvät akanoista viettämällä yö Uuden-Seelannin Eteläsaarella Little Riverin viehättävässä pikkukylässä. Yö kierrätetyssä viljasiilossa alueella, jonka nimi tarkoittaa pitkää valkeaa pilveä, on ainutlaatuinen ja rauhoittava elämys. Innovatiivinen ja ympäristöystävällinen majapaikka on jotain, mitä et löydä mistään muualta.
Huonehinnat alkaen 120 € yöltä.