Suuntaa korkeuksiin – tutustu kattohotelleihin

Nauti Banyan Tree Bangkokin henkeäsalpaavista näkymistä.

Suomen kesän loppupuolella voi herätä halu pidentää kesänviettoa – ja kenties nostaa se aivan uudelle tasolle! Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet kattauksen maailman hienoimpia kattohotelleja. Etsitpä siis syys- tai talvilomakohdetta, näissä hotelleissa näkymät ovat kohdallaan!

ME London, Lontoo

HotelsAivan Lontoon sydämessä sijaitseva ME London tarjoilee upeita näkymiä kaupungin ylitse. ME Londonin Radio Rooftop on kaupungin ihailluimpia maisemakattoja, josta voi nähdä Thames-joen yli, St. Paulin katedraalilta aina Big Benille saakka. Ota kaikki irti kesän viimeisistä hetkistä ja aloita päivä nauttimalla aamiaista henkeäsalpaavissa maisemissa kaupungin kattojen yllä.

Huoneet ME Londonissa alkaen 276 €/huone/yö.*

Banyan Tree Bangkok, Bangkok

HotelsPelastaudu Bangkokin katujen vilskeeltä ja vilinältä Banyan Tree Bangkokiin nauttimaan henkeäsalpaavista näkymistä. Hotellin katolta löytyy sekä ulkoilmaravintola että virvokkeita tarjoileva Moon Bar -kattobaari.

Huoneet Banyan Tree Bangkokissa alkaen 168 €/huone/yö.*

Four Seasons Hotel Mumbai, Mumbai

HotelsFour Seasons Hotel Mumbain AER-kattobaari on näkemisen arvoinen. Se sijaitsee 34. kerroksessa, josta avautuvat näkymät kaupungin ja Arabianmeren yli. Tämä on täydellinen paikka nauttia auringonlaskusta drinkkien äärellä.

Huoneet Four Seasons Hotel Mumbaissa alkaen 141 €/huone/yö.*.

Hotel Fasano Rio de Janeiro, Rio de Janeiro

HotelsKuuluisalla Ipaneman rannalla sijaitseva Hotel Fasano Rio de Janeiro tarjoaa mahtavat puitteet niin auringonotolle kuin iltadrinkeillekin. Hotelli valittiin yhdeksi vuoden 2018 Insta-kuvauksellisimmista hotelleista, eikä suotta – näkymät ovat kerrassaan täydelliset valokuville.

Huoneet Hotel Fasano Rio de Janeirossa alkaen 407 €/huone/yö.*

The Setai Tel Aviv, Tel Aviv

HotelsKuuluipa lomaohjelmaasi sitten Tel Avivin vanhojen katujen koluaminen, shoppailu tai villi yöelämä, majoittuessasi The Setai Tel Aviviin pääset nauttimaan myös upeista näkymistä Välimerelle. Vieraat voivat ihailla loputtomalta vaikuttavaa horisonttia hotellin uima-altaalta käsin.

Huoneet The Setai Tel Avivissa alkaen 400 €/huone/yö.*

*Esimerkkihintoja