Suosituimmat lomakohteet maailmalla Lontoo, Pariisi ja Kreeta

Suosituimmat lomakohteet Tripadvisorin  ”Travellers Choice” -listan mukaan. Lista koostuu kohteista, joita matkailijat hehkuttivat eniten Trip Advisorissa kuluneen vuoden aikana. Komanneksi listalla sijoittui myös mm. TUIn ja muiden Suomessa toimivien suurten matkanjärjestäjien  asiakkaiden suosikki Kreeta.

Kreetalle matkailijoita houkuttelee sen viehättävät vanhat kaupungit Hania ja Rethymnon. Saarelta löytyy myös paljon kulttuurinähtävyyksiä, kuten Malian minolaiset rauniot ja majesteetillisella Ida-vuorella sanotaan olevan luola, jossa Zeus on syntynyt. Kreetalta löytyy myös ihania pitkiä hiekkarantoja ja miellyttävä ilmasto aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Unohtamatta tietenkään kreikkalaista ruokaa.

– Ei ole yllättävää, että Kreeta on tämän listan kärjessä. Se on suosittu kohde asiakkaidemme keskuudessa kaikkialta Euroopasta. Kreetalle on lyhyt lentomatka ja sen monipuolisuus viehättää asiakkaitamme, sanoo Laura Aaltonen TUIn viestintäpäällikkö.

Suomalaisten kestosuosikit Pariisi, Rooma ja Phuket nousivat suosituimmat lomakohteet  listalla korkealle. Nipinnapin kympin listalta putosi Goa, jonne Suomesta ei juurikaan matkoja tehdä, vaikka kohde on kehittynyt mallikkaasti ja on edelleen huikean edullinen.

Suomalaisille tutuista Turkin etelärannikon kohteista yksikään ei noussut kärkiryhmään.

Suosituimmat lomakohteet

Tripadvisor top 25 lomakohteet

1. Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
2. Pariisi, Ranska
3. Kreeta, Kreikka
4. Bali, Indonesia
5. Rooma, Italia
6. Phuket, Thaimaa
7. Sisilia, Itala
8. Mallorca, Beleaarit
9. Barcelona, Espanja
10. Istanbul, Turkki
11. Goa, Intia

Suosituimmat lomakohteet esittelyineen löytyy täältä