Suomalaisten haetuimmat pääsiäiskohteet

Tallinna on useissa kyselyissä suomalaisten selvä ykkössuosikki ja niin myös pääsiäisenä. Kuva: Jari Lappalainen

Kärjessä Tallinna, Lontoo, Kittilä ja Helsinki

Hotels.comin keräämä data paljastaa, että suurin osa suomalaisten 25:stä haetuimmasta lomakohteesta löytyvät läheltä. Tänä vuonna pitkää viikonloppua vietetään mieluiten Euroopan kohteissa, kuten Tallinnassa, Lontoossa tai Kittilässä.

Vaikka suomalaiset matkustavat mielellään Euroopan kaupunkeihin, on myös lähilomailu kotimaassa suosittua. Haetuimpien 25:n kohteen joukossa on yhdeksän suomalaista kaupunkia tai lomakohdetta: Kittilä, Helsinki, Levi, Ylläs, Kuusamo, Rukatunturi, Tampere, Oulu ja Saariselkä. Lähilomailun kasvavasta suosiosta kertoo myös hiljattain julkaistu Hotels.comin Millenniaalit matkoilla -tutkimus, jonka mukaan jopa kymmenes suomalaisista nuorista aikuisista pitää Suomea yhtenä top 5 -matkakohteistaan1.

New York ja Dubai ovat ainoat Euroopan ulkopuoliset matkakohteet top 25 -listalla, jotka houkuttelevat suomalaisia matkustajia pääsiäisenä.

-Ekstrapitkä pääsiäisen viikonloppu sopii mahtavasti lyhyelle irtiotolle akkujen lataamiseen ja kevään auringosta nauttimiseen. Riippumatta siitä, suuntaatko rinteille, rannalle tai kulttuurielämyksien pariin kaupunkilomalle, löydät Hotels.comin sivuilta tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot sekä ulko- että kotimaan kohteista, kommentoi Simon Matthews Hotels.comilta.

Suomalaisten top 25 pääsiäisen lomakohdetta

Tallinna
Lontoo
Kittilä
Helsinki
Pariisi
Berliini
Pietari
Levi
Amsterdam
New York
Wien
Ylläs
Budapest
Gdansk
Barcelona
Kuusamo
Rukatunturi
Dubai
Tampere
Riika
Kööpenhamina
Rooma
Praha
Oulu
Saariselkä