Suomalaiset ilmeisesti tekevät näin!

Aurora Estate. Kuva: Tommi Hynynen

Australiaisperhe saapui Ylläkselle lomailemaan ja julkaissut hauskan ja innostavan videon avantouinnista. Perheen isä Drew Paice on kiinnittänyt kameran itseensä ja videolla näämme kuinka koko perhe lähtee liikkeelle 100 vuotiaasta pirtistä, pikkutyttö hyppää lumihankeen kun isä lähtee määrätietoisesti kohti avantoa.

Drew laskeutuu rappusia alas ja samaan aikaan tyttö pulahtaa matalaan avantoon. Pian koko perhe on avannossa josta he juoksevat lämmittelemään Jacuzziin. Videolla he kertovat olevansa Suomessa ja ilmeisesti ihmiset täällä tekevät näin! Oletko sinä kokeillut avantouintia?

Katso video täältä: Drew Paice ja hänen perheensä

Ylläs on valittu vuoden retkeilykohteeksi 2019.

Aurora Estate- Revontulten tila muodostuu 3:sta rakennuksesta.
Päärakennus valmistui joulukuussa 2015, rakennuksessa on 7 huonetta ja 50 paikkainen fine dining ravintola. Ruokamme on suurilta osin lähiruokaa jossa voi havaita eurooppalaisia tuulahduksia.

Pihapiirissämme on myös tunnelmallinen Jussan pirtti joka taipuu niin tilausravintolaksi, kuin kokoustilaksi. Ulkona voit katsoa revontulia jacuzzista tai pulahtaa avantoon.

Euroopan paras 2018
Aurora Estate valittiin Lontoossa Boutique hotel awardseissa Euroopan parhaaksi uudeksi boutique hotelliksi 2018. https://www.laju.fi/uutiset/suomalainen-boutique-hotelli-nappasi-voiton-lontoossa/