Sukella suosikkihirviöiden maailmaan!

Täällä majoitut Romaniassa lähelle Draculan kotipaikkaa.

Matka vai kepponen? Lokakuu on ehdottomasti paras kuukausi jännitystä kaipaaville. Hotels.com® onkin koonnut listauksen selkäpiitä karmivimmista kohteista, jotka vievät sinut suoraan kauhutarinoiden pimeimpään ytimeen.

Reissaa Romaniaan Draculan jalanjäljissä

Kukapa ei olisi haaveillut vierailusta Branin linnaan, kauhean Draculan kotipaikkaan? Romanian-matka tarjoaa tilaisuuden seurata maailman kuuluisimpiin lukeutuvan pahiksen jalanjäljissä.
Lumipeitteisten vuorten keskellä vain muutaman kilometrin päässä Branin linnasta sijaitseva Conacul Ambient on idyllinen viiden tähden hotelli, jossa voit sukeltaa suoraan vampyyrilegendoihin (tai vaihtoehtoisesti hotellin sisäuima-altaaseen).
Conacul Ambient on varattavissa alkaen 65 €/huone/yö.*

Tutustu Halloween Burg Festivaliin Frankensteinin linnassa Saksassa

Frankensteinin linna on täydellinen kohde kauhua kaipaaville! Linna ja Darmstadtin kaupunki järjestävät yhdessä Halloween Burg Festivalin, joka pidetään kolmena viikonloppuna ennen pyhäinpäivää. Silloin linnassa järjestetään useita erilaisia immersiivisiä esityksiä, joihin vieraat voivat osallistua.

Aivan Darmstadtin sydämessä sijaitseva neljän tähden Jagdschloss Kranichstein -hotelli tarjoaa mahdollisuuden nauttia Halloween-festivaalista, mutta kaiken juhlinnan vastapainona hotellista löytyy myös maineikas kuntokeskus.
Jagdschloss Kranichstein on varattavissa alkaen 95 €/huone/yö.*

Koe Bretagnen legendat Brocélianden metsässä Ranskassa

Brocélianden metsä on useiden kelttilegendojen koti ja siten täydellinen paikka Halloweenin viettoon. Mikä olisikaan parempaa kuin ranskalainen pyhäinpäivä maahisten, lohikäärmeiden, noitien ja hirviöiden metsäisissä maisemissa?
Les Bouyères -hotelli on saanut vierailtaan täydet pisteet ja tarjoaa tyypillistä ranskalaista majoitusta, jossa pääpaino on mukavuudessa. Kuuntele kauhutarinoita tulen äärellä tai seikkaile Brocélianden mystisessä metsässä.
Les Bouyères on varattavissa alkaen 56 €/huone/yö.*

Tuliko halloween-karkeista huono olo? Kirjaudu vanhaan amerikkalaiseen sairaalaan

Tämä rakennus ei pelkästään näytä pelottavalta. The Emily Morgan -hotelli toimi alun perin sairaalana, johon kuului oma ruumishuone ja psykiatrinen osasto. Jos uskallat yöpyä täällä, saatat aiempien vieraiden tapaan kuulla selittämättömiä ääniä, kokea outoja näkyjä tai tuntea kylmän käden kosketuksen… Onko sinusta siihen?
The Emily Morgan on varattavissa alkaen 134 €/huone/yö.*

*Esimerkkihintoja

Lue myös tämä