Skotlannin parhaat hotellit Burnsin illallisen viettoon

Kodikas Best Western Queens Hotel tarjoaa loistavaa vastinetta rahoille.

Jos tuhansia vuosia vanha historia ja kulttuuri kiinnostavat, kannattaa suunnata Skotlantiin pitkäksi viikonlopuksi 25. tammikuuta vietettävää Burnsin illallista varten. Jos siis olet suunnitellut matkaa skottien maahan, nyt viimeistään on aika sonnustautua kilttiin, kaivaa säkkipilli esiin ja nautiskella lasillinen viskiä Skotlannin kansallisrunoilijan Robert Burnsin kunniaksi!

Hotels.com® on koonnut listan skotlantilaisista hotelleista, joissa voit nauttia tänä vuonna täydellisestä Burnsin illallisesta perheen ja ystävien kanssa. Mukana on myös hotellitarjous, josta saat jopa 45 prosentin alennuksen.

Maryculter House, Aberdeen

Sulje silmäsi ja kuvittele mielessäsi skotlantilainen hotelli. Siis todella skotlantilainen hotelli. Mielikuva ei varmaankaan ole kaukana Maryculter Housesta.

Tämä maalaishotelli on todellinen ylistys Skotlannille: se on sisustettu skottiruuduin ja kelttiläisin koristein ja siellä tarjotaan paikallisesti tuotettuja skotlantilaisherkkuja. Tässä hotellissa kynnys pukeutua kilttiin ja tanssia perinnetansseja Burnsin illallisella on harvinaisen matala!
Huoneet Maryculter Housessa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 67 €/huone/yö.

Grand Central Hotel, Glasgow

Aivan Glasgow’n sydämessä sijaitseva neljän tähden Grand Central Hotel lukeutuu kaupungin arvostetuimpiin rakennuksiin ja on vuosien varrella isännöinyt Winston Churchillin ja Frank Sinatran kaltaisia kuuluisuuksia. Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin hienoimmista nähtävyyksistä, kuten Glasgow’n katedraalista ja Kelvingroven taidegalleriasta ja museosta.

Kaupunkikierroksen jälkeen voit vetäytyä hotellin klassisten ja tyylikkäiden huoneiden rauhaan.
Huoneet Grand Central Hotelissa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 74 €/huone/yö.

Kingsmills Hotel, Inverness

Hotels.comin asiakkaat valitsivat Kingsmills Hotel Invernessin Loved By Guests -palkinnon voittajaksi – eikä suotta. Hotelli on niin viihtyisä, että huoneesta ei tekisi mieli poistua edes tutkimaan kaupunkia. Hotelli tarjoaa huoneita jokaisessa hintaluokassa, mukaan lukien tilavia huoneita, joihin kuuluu oma pieni puutarha. Kun olet viimein nauttinut kylliksesi hotellin kylpyläosastosta ja kahdesta ravintolasta, suosittelemme tutustumaan lähellä sijaitseviin maailmankuuluihin golfkenttiin.
Huoneet Kingsmills Hotel Invernessissa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 78 €/huone/yö.

Balmoral Hotel, Edinburgh

Tämä on loistovalinta, mikäli mielesi tekee kaupungille juhlistamaan Burnsin illallista. Viiden tähden Balmoral Hotel sijaitsee Princes Streetillä aivan Edinburghin keskustassa. Hotellissa toimii Brasserie Prince -ravintola, jonka keittiömestari on onnistunut säilyttämään ravintolan Michelin-tähden jo 12 vuoden ajan. Ravintola tarjoaa vieraille perinteisen ja ylellisen juhla-aterian, johon kuuluu haggisia, nauriita (neeps) ja perunoita (tatties) sekä hienostuneeksi juhlajuomaksi viskikermalikööriä.
Huoneet Balmoral Hotel Hotels.comin kautta varattuna alkaen 218 €/huone/yö.

Kildonan Lodge Hotel, Edinburgh

Täydellinen hotelli sinulle, joka kaipaat pientä pakomatkaa kaupungin hälinästä. Tämä tyylikäs boutique-hotelli on Hotels.comin Loved by Guests -palkintonsa ansainnut ja saa vieraan tuntemaan itsensä lähes kuninkaalliseksi. Lisäksi hotellin työntekijöillä on laaja paikallistuntemus, jota he jakavat mielellään. Ja mikä parasta, Kildonan Lodge Hotel tarjoaa koko tammikuun ajan hotelliyöpymisistä 45 prosentin alennuksen.
Huoneet Kildonan Lodge Hotel Edinburghissa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 147 €/huone/yö, säästä jopa 45 %.

Best Western Queens Hotel, Dundee

Kivenheiton päässä Dundee Tay Bridgen asemalta sijaitseva Best Western Queens Hotel tarjoaa loistavaa vastinetta rahoille. Kodikas hotellihuone on täydellinen tukikohta Dundeen tutkimista varten, oli suuntana sitten Skotlannin monipuolinen museotarjonta tai lähellä sijaitseva Desperate Dan -sarjakuvahahmon patsas.
Huoneet Best Western Queens Hotelissa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 55 €/huone/yö. .*