Sansibar TUIn ensi talven uutuuskohde

TUIn Blue Star Kiwengwa Beach Resort Sansibarissa

Suorat lomalennot Helsingistä alkavat marraskuussa 2020

TUIn lomavalikoima laajenee uudella Afrikan kohteella, kun lomamatkat Sansibarille käynnistyvät. Sansibarille lennetään suorin lomallennoin ja hotellivalikoima tulee olemaan laaja ja monipuolinen. Lentoaika on noin kymmenen tuntia ja aikaeroa Suomeen on vain yksi tunti.

Pitkät vaaleat hiekkarannat ja turkoosina kimalteleva meri yhdistettynä mielenkiintoiseen historiaan ja rentoon afrikkalaiseen elämäntyyliin tekevät Sansibarista täydellisen lomakohteen. Sansibarilla voi nauttia täydellisestä rantalomasta, vierailla värikkäillä maustemarkkinoilla tai vaikkapa tehdä retken Stone Towniin. Stone Townin vanhakaupunki upeine palatseineen on Unescon maailmanperintökohde ja sen kapeilla kujilla ja basaareissa voi aistia kaupungin historian.

TUIlla on jo lomavalikoimassaan useita Afrikan kohteita, kuten Egypti, Marokko, Kap Verde, Mauritius, Seychellit ja Gambia. Sansibar on pitkään toivottu lisä näiden joukkoon. Yhteensä 31 hotellia tullaan lisäämään valikoimaan ja vaihtoehtoja löytyy pienistä kodikkaista hotelleista suosittuihin hotellikonsepteihin, kuten TUI Blue, Blue Star ja RIU. Sansibarin lomaan voi yhdistää myös 2-4 päivän safaripaketin, joka tarjoaa mahdollisuuden nähdä Afrikkaa aidoimmillaan. Safaripaketit tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.
Blue Star Kiwengwa Beach Resort

TUIn lomat Sansibarille

– Suorat lomalennot Helsingistä kahden viikon välein talvikaudella 2020/21.
– Lentoaika on noin 10 tuntia.
– Vain tunnin aikaero Suomeen.
– Laaja valikoima hotelleja, jotka kaikki sijaitsevat rannalla.
– Mahdollisuus yhdistää lomaan safaripaketti.

 

Lisätietoa https://www.tui.fi/matkat/tansania/sansibar/