Ritariturnaus alkoi Tanskan Legolandissa

Tanskan Legolandissa nähdään  juuri tätä vasten rakennetulla aidolla areenalla upea Battle of the Brick –ritariturnaus, jossa ritarit mittelevät hevosilla ratsastaen voimiaan ja taistelevat palkinnosta. Esityksessä nähdään taiturimaista akrobatiaa ja stuntteja. Katsojat pääsevät silittämään ja katsomaan hevosta sekä valmistamaan omat kannustuskilpensä suosikkiritarilleen.

Uusi Battle of the Brick –turnaus on koko perheen tapahtuma, jossa päästään seuraamaan ritarien elämää ja tiukkaa taistelua voitosta hevosilla ratsastaen. Katsojat seuraavat ritariesitystä seisomalla ritariareenan molemmin puolin sijaitsevassa katsomossa, ja he voivat osallistua aktiivisesti esitykseen esimerkiksi pääsemällä “kuninkaalliseen aitioon” laskemaan turnauksen pisteitä. Ritarit tarvitsevat katsojien kaiken tuen ja suosionosoitukset pärjätäkseen turnauksessaan.

Ritariesitys on osa tänä vuonna avattua Tanskan Legolandin tähän asti suurinta investointia Legoland Castle –hotellia ja tarjoaa nyt täydellisen ritarielämyksen lapsiperheille.

-Legolandissa vierailijat voivat nyt majoittua upeassa linnassa ja osallistua ritariturnaukseen päivänsä aikana, kertoo tapahtumavastaava Pernille H. Steffensen.

-– Odotamme innolla huikeita ritariesityksiä, jotka päättyvät aina yllätyksellisesti. Ritariesityksemme kasvomaalauksineen ovat koko perheen tapahtuma, jossa päästään seuraamaan aitoa ritariturnausta ja kannustaa omaa suosikkiritaria ja tämän hevosta.

Battle of the Brick -ritariturnauksia nähdään Legolandissa arkisin kaksi ja viikonloppuisin kolme kertaa päivässä 17.8. asti.

Katso video

https://www.dropbox.com/s/4m0r1u78xsh0o4l/Battle%20of%20the%20Brick%20Facebook.mp4?dl=0