Rakkautta ilmassa – ystävänpäivä lähestyy

Marrakechin Riad Le Jardin d’Abdou-hotellissa riittää eksoottista tunnelmaa.

Vuoden romanttisin päivä lähestyy – ja se kannattaa viettää yhdessä rakkaimpasi kanssa. Rakkaudentäyteisen päivän kunniaksi Hotels.com® on koonnut listan romanttisista unelmamajoituksista, jotka soveltuvat täydellisesti ystävänpäivän pakomatkaan arjesta.

Hemmottele kumppaniasi

Viikonloppu englantilaisessa luksushotellissa on todellinen romantiikan huipentuma. The Rookery Hotelissa pariskunnat voivat nautiskella räiskyvistä takkatulista, ylellisistä pylvässängyistä ja tilavista kylpyammeista. Tämä Yrjöjen aikainen rakennus suorastaan huokuu historiaa. Puupanelointi, laattakivilattiat ja antiikkihuonekalut tarjoavat todellisen aikamatkan. Rook’s Nest Suite eli variksenpesäsviitti henkeäsalpaavine näkymineen St. Paulin katedraalille on näkemisen arvoinen.
Huoneet The Rookery Hotelissa alkaen 192 €/huone/yö.*

Aikaa itsellesi

Jos kaipaat pakomatkaa kaikesta ystävänpäivänä, suuntaa rentouttavalle kaupunkilomalle Edinburghiin, The Dunstane Houseen. Vuonna 1860 rakennettu Dunstane House mainostaa itseään perheomisteisena boutique-hotellina, joka tuo kaupungin keskustaan tuulahduksen raitista ilmaa Orkneysaarilta. Historiallinen mutta nykyaikaisesti sisustettu hotelli on täydellinen paikka viettää laatuaikaa ystävänpäivänä.
Huoneet The Dunstane Housessa alkaen 146 €/huone/yö.*

Romeon ja Julian jalanjäljissä

Verona – kaupunki, josta Shakespearen kuuluisa rakkaustarina alkoi. Hotel Milano & Spassa voit viettää yön Veronan kattojen yllä. Hotellista on suora näkymä Verona Arena -amfiteatteriin.
Huoneet Hotel Milano & Spassa alkaen 80 €/huone/yö.*

Pikku-Pariisi

Miltä kuulostaisi lomamatka rakkauden kaupunkiin? Vaikuttavan arkkitehtuurin, aidon ranskalaisen ilmapiirin ja fine diningin ansiosta varmasti hyvältä! Johdata rakkaasi Champs-Elyséesia pitkin upeaan The Westin Paris – Vendômeen, joka tekee vaikutuksen eleganssillaan niin ulkopuolelta kuin sisäpuoleltakin.
Huoneet The Westin Paris – Vendômessa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 255 €/huone/yö.*

Amerikkalainen unelma

Hyvän onnen pelissä ei tarvitse tarkoittaa huonoa onnea rakkaudessa! Kimallus ja loisto kuuluvat Las Vegasiin kuin pallo rulettiin. Kaupunki tarjoaa täydelliset puitteet kahdenkeskiselle minilomalle – sekä pienen valkoisen kappelin… Palms Place Hotel and Spa tarjoaa shampanjahierontoja sekä rentouttavia hoitoja. Tilavista huoneista on näkymä kirkkaasti valaistun kaupungin yli.
Huoneet Palms Place Hotel and Spassa Hotels.comin kautta varattuna alkaen 79 €/huone/yö.*

 

Marrakechin tuhat ja yksi yötä

Kellepä ei kelpaisi majoitus tuhannen ja yhden yön tarinoiden kaltaisessa palatsissa? Marrakechin Riad Le Jardin d’Abdou-hotellissa se onnistuu! Pariskunnat voivat nauttia yhdessäolosta lämmitetyssä ulkoaltaassa tai maistellen paikallisia herkkuja. Romanttinen Bahia Palace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Täydellinen ystävänpäiväkohde!
Huoneet Riad Le Jardin d’Abdou Hotels.comin kautta varattuna alkaen 107 €/huone/yö.*

Meren ja tähtien ystäville

Waastwinj-hotellin tyylikkäät huoneet herättävät halun haaveilla. Saarella sijaitseva hotelli on sisustettu merellisessä hengessä luonnonmateriaaleilla ja pehmeillä väreillä. Waastwinj on ihanteellinen paikka kotoisaa rauhaa kaipaaville pariskunnille. Päivät täyttyvät loputtomista kävelyistä rannalla.
Huoneet Waastwinjissä Hotels.comin kautta varattuna alkaen 138 €/huone/yö.*