Pakene saunapäiväksi rauhan tyyssijaan

Riad Andalla Spa, Marrakech, Marokko tarjoaa monipuolisia hoitoja.

Mikään ei voita saunaa, mitä tulee rentoutumiseen ja rauhaan. Saunan muoto ja koko riippuu siitä, missä päin maailmaa ollaan: toisaalla suositaan kuivaa ja kuumaa saunakokemusta, kun taas toisaalla sauna on kostea ja höyryinen.
Saunapäivää vietetään 27. heinäkuuta, ja sen kunniaksi Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat laatineet listan hotelleista, jotka tarjoavat saunafaneille ainutlaatuisia saunakokemuksia.

Riad Andalla Spa, Marrakech, Marokko

Jos kaipaat eksoottisempaa elämystä, mikset matkustaisi hamam-saunoistaan tunnettuun Marokkoon? Keskeisellä paikalla Marrakechissa sijaitseva Riad Andalla Spa tarjoaa valikoiman perinteisiä ja luonnollisia hoitoja, muun muassa höyryhuoneita, kuorintoja ja hierontoja täydellistä rentoutumista varten.
Huoneet Riad Andalla Spassa alkaen 90 €/huone/yö.*

Salt & Sill, Klädesholmen, Ruotsi

Koe kelluva saunaelämys majoittumalla Salt & Silliin, joka on Ruotsin ensimmäinen kelluva hotelli. Se sijaitsee pienessä kalastajakylässä Ruotsin länsirannikolla lähellä Göteborgia. Vieraat voivat nauttia tuoreista paikallisista kalaherkuista henkeäsalpaavissa maisemissa.
Huoneet Salt & Sillissä alkaen 244 €/huone/yö.*

Hotel Arts Barcelona, Barcelona, Espanja

Koe ainutlaatuinen saunaelämys Hotel Arts Barcelonan katolla 43. kerroksessa. Vieraat voivat nauttia ylellisistä hemmotteluhoidoista ja ihailla upeita näkymiä Barcelonan ja Välimeren ylitse.
Huoneet Hotel Arts Barcelonassa alkaen 314 €/huone/yö.*

Hotel Victory Therme Erding, Erding, Saksa

Kyllästyttääkö kylmä kesä? Ota suunnaksi Hotel Victory Therme Erding, joka on trooppinen majoituskohde Münchenin lähellä. 27 eri teemaista saunaa takaavat, että hotelli on kokemisen arvoinen kohde jokaiselle saunaintoilijalle.
Huoneet Hotel Victory Therme Erdingissä alkaen 265 €/huone/yö.*

Mama Thresl, Salzburg, Itävalta
Tirolissa sijaitseva Mama Thresl tarjoaa meditatiivisemman saunaelämyksen. Saunasta ja vilvoittelutilasta aukeaa henkeäsalpaavat näkymät Itävallan Alpeille, minkä lisäksi saunaosasto tarjoaa vieraille hiljaisen huoneen ja lepäämiseen sopivia tiloja löylyjen jälkeistä rentoutumista varten.
Huoneet Mama Threslissä alkaen 206 €/huone/yö.* Lisätietoa löydät osoitteesta Hotels.com.