Mittaa käsimatkatavarasi helposti

Uusi lisätyn todellisuuden työkalu auttaa

Etenkin Euroopan sisäisillä lennoilla matkustetaan yhä useammin pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden kokorajoitukset vaihtelevat, ja toisinaan voi olla vaikea tietää, onko oma laukku juuri mittojen mukainen vai liian iso. Lento- ja hotellihakukone momondo.fi:n sovelluksen uusi työkalu, laukkuskanneri, auttaa matkailijoita selvittämään, ovatko matkalle mukaan pakatut käsimatkatavarat lentoyhtiöiden kokovaatimusten mukaisia.

Lento- ja hotellihakukone momondo.fi on kehittänyt uuden työkalun helpottaakseen matkalle valmistautumista. Käsimatkatavaroiden kokovaatimukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin, ja matkailijan voi olla vaikeaa tietää, onko oma laukku sopivan kokoinen. Siksi momondo on kehittänyt uuden laukkuskannerin, joka hyödyntää uusinta lisätyn todellisuuden (AR) teknologiaa. Tämän työkalun avulla matkailijat voivat tarkistaa hyväksyykö valittu lentoyhtiö heidän matkalaukkujaan käsimatkatavaroiksi.

-Monet suomalaiset haluavat tehdä matkoja Eurooppaan ja jopa kauemmas pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Halusimme tämän työkalun avulla tehdä matkailijoille laukkujen koon mittaamisesta ja yhteensovittamisesta lentoyhtiön sääntöjen kanssa mahdollisimman nopeaa, helppoa ja läpinäkyvää, kertoo momondon tuotepäällikkö Pernille Trolle Brøgaard.

-Keksimme tämän työkalun sisäisen innovaatiokilpailun aikana, jolloin keskityimme viikon ajan nopeaan suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Tuntuu hienolta, että voimme vihdoin esitellä tämän uuden ominaisuuden myös käyttäjillemme. Lisätyn todellisuuden laukkuskanneria on helppo käyttää, ja se on ennen kaikkea hyödyllinen käsimatkatavaroiden kanssa liikkuville matkailijoille, jotka voivat yksinkertaistetun prosessin avulla rentoutua ja nauttia matkasta enemmän.

Miten momondon laukkuskanneri toimii?

Mitatakseen käsimatkatavaroiden koon uudella työkalulla matkailijan täytyy vain avata momondon sovellus* ja napsauttaa kohdasta ”Mittaa laukkusi koko”. Ensin sovellus kehottaa kuvaamaan laukun ympärillä olevan lattiatilan (tämä auttaa mittojen kalibroimisessa) ja sen jälkeen käymään laukun läpi kameralla. Tuloksena skanneri kertoo laukun mitat nopeasti. Laukkuskanneri käyttää lisätyn todellisuuden teknologiaa skannatakseen nopeasti käsimatkatavaran pituuden, leveyden ja korkeuden sekä mahdolliset ulkonemat. Näin matkailija saa selville, voiko laukun ottaa mukaan käsimatkatavaraksi vai onko se laitettava ruumaan.

Laukkuskanneria voi kokeilla momondon sovelluksessa iOS- ja Android-laitteille.

Katso lisää https://www.momondo.fi/discover/artikkeli/laukkuskanneri