Mahtavia maanalaisia majoituksia

Cappadocian alueen asukkaat ovat vuosisatojen ajan louhineet itselleen koteja pehmeään tuliperäiseen kiveen

Kyllästyttävätkö perushotellit? Kaipaatko seuraavaan lomaasi jotain erityistä ja tavallisuudesta poikkeavaa?

Miltä kuulostaisi yöpyminen maan alla tai vuoren sisällä sijaitsevassa hotellissa? Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat kaivaneet sinulle muutaman ainutlaatuisen ja unohtumattoman hotellikokemuksen!

Grand Canyon Caverns Inn, Seligman, Arizona, Yhdysvallat
Yövy maailman suurimmassa, vanhimmassa, pimeimmässä, hiljaisimmassa ja syvimmällä sijaitsevassa motellihuoneessa. Grand Canyonissa ja noin 67 metriä maanpinnasta sijaitsevaa Grand Canyon Caverns Inniä ympäröivät 65 miljoonaa vuotta vanhat kalkkikiviseinät, eikä motelliin yllä lainkaan päivänvaloa. Mikään ei kasva tai elä niin syvällä maan alla, joten motellivieraat ovat huoneen ainoita eläviä olentoja. Motelli järjestää myös maanalaisia lounaita ja opastettuja kierroksia matkailijoille, jotka viettävät yönsä mieluummin maan päällä.  Huoneet Grand Canyon Caverns Innissä alkaen 98 €/huone/yö.*

Iconic Santorini, A Boutique Cave Hotel, Santorini, Kreikka

Tämä ylellinen boutique-luolahotelli sijaitsee kuvauksellisessa Imeroviglin kylässä. Iconic Santorini -hotelli on louhittu ikivanhaan tuliperäiseen muodostumaan, kalderaan, joten vieraat voivat nauttia hotellin sisäpihoilla henkeäsalpaavista näkymistä.
Huoneet Iconic Santorini, A Boutique Cave Hotel -hotellissa alkaen 650 €/huone/yö.*

Kelebek Special Cave Hotel, Nevsehir, Turkki

Cappadocian alue tunnetaan etupäässä kuumailmapalloistaan sekä arkkitehtuurisista ihmeistään eli “keijukaisten savupiipuista”, mutta alueen historia ulottuu jopa kahden tuhannen vuoden taakse. Alueen asukkaat ovat vuosisatojen ajan louhineet itselleen koteja pehmeään tuliperäiseen kiveen. Nämä ainutlaatuiset luolastot ovat käytössä vielä tänäkin päivänä. Kelebek Special Cave Hotel tarjoaa kodikasta ja mukavaa majoitusta taianomaisissa maisemissa.
Huoneet Kelebek Special Cave Hotelissa alkaen 180 €/huone/kaksi yötä.

Desert Cave Hotel, Coober Pedy, Australia

Vieraile Coober Pedyn maanalaisessa Desert Cave Hotelissa ja koe unohtumaton matka Australian takamaille. Vuonna 1988 valmistuneessa hotellissa on maanalaisten huoneiden lisäksi maanalaisia kauppoja, kahvila, baari, pelihuone sekä opaalimuseo.
Huoneet Desert Cave Hotelissaalkaen 82 €/huone/yö.

Intercontinental Shanghai Wonderland, Shanghai, Kiina

Kymmenen vuoden rakennusurakan jälkeen upouusi Intercontinental Shanghai Wonderland -hotelli avasi ovensa marraskuussa 2018. Hotellissa on 336 huonetta, ja se on rakennettu hylättyyn kaivokseen Shanghain laidalla. Hotellin 18 kerroksesta 16 sijaitsee maan alla ja kaksi on upotettu syvään akvaarioon.
Huoneet Intercontinental Shanghai Wonderland -hotellissa alkaen 603 €/huone/yö.

Kaikki hinnat ovat esimerkkihintoja ja ne voivat vaihdella.