Maaliskuussa vietetään kansainvälistä unipäivää

Northern Lights Village Saariselällä tarjoaa upeat puitteet viettää vaikka kansainvälistä unipäivää

Myös lomalla kannattaa panostaa hyvään uneen

Hiljattain julkaistu Hotels.comin® Sukupolvi matkoilla -tutkimus paljasti, että suomalaiset nuoret aikuiset arvostavat entistä enemmän itsensä kehittämistä ja hyvinvointiin tähtääviä irtiottoja. Jopa joka neljäs suomalainen nuori aikuinen viettää pääasiallista lomaansa itseensä keskittyen. Se myös kannattaa, sillä 25 prosenttia kertoi nukkuvansa entistä paremmin lomalta kotiin palatessaan.

Tutkimusten mukaan, harva suomalainen nukkuu 8 tuntia yössä ja vain neljännes suomalaisesta aikuisesta kokee saavansa tarpeeksi unta**. Maaliskuun 13. päivä vietetään kansainvälistä unipäivää ja sen kunniaksi Hotels.comin asiantuntijat keräsivät vinkkejä rentouttavista kohteista.

-Tutkimuksemme osoittaa, että suomalaiset ovat entistä kiinnostuneempia käyttämään vuosilomansa keskittyäkseen henkiseen hyvinvointiinsa ja hemmottelemaan itseään. Paras tapa siihen on valita lomalle hotelli, jossa voi todella levätä. Valikoimissamme on hotelleja, joissa päätään voi lepuuttaa aina pylvässängyistä pyöreisiin sänkyihin – mitä ikinä hyvin nukuttuun yöhön vaaditaan, kertoo Simon Matthews Hotels.comilta.

The Portobello Hotel

Hemmottele itseäsi yöpymällä tässä lumoavassa viktoriaanisessa hotellissa Lontoon Notting Hillin sydämessä. Tämän hotellin huoneissa on yli kaksimetriset pyöreät sängyt, joiden syleilyssä myös monet julkkikset ovat levänneet. Sänkyjen huhutaan olevan niin mukavat, että jotkut vieraat ovat jopa yrittäneet ostaa sängyn lomansa päätteeksi!
The Portobello Hotel on varattavissa alkaen 237 €/huone/yö*

Bangkok Tree House

Oletko koskaan unelmoinut yöpymisestä puiden katveessa? Bangkok Tree House on hotelli, jossa unelmasi voi toteutua. Varaa Tree Top Nest -huone, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät joen ylle. Mikäli yö tähtien alla kuulostaa enemmän sinun jutultasi, voit majoittua Room with A View -huoneessa, joka on täysin avoin ympäröivälle luonnolle.
Bangkok Tree House on varattavissa alkaen 111 €/huone/yö*

The Montcalm

Missä olisikaan parempi viettää maailman unipäivää kuin tässä nykyaikeisessa viiden tähden boutique-hotellissa Lontoon ytimessä, jossa on valittavissa kolme erilaista tyynyä: ekologinen, aroma sekä nuorentava. Lisää rentoutusta saa hotellin kylpylässä, joka tarjoaa ruotsalaisia, thaimaalaisia ja japanilaisia spahoitoja sekä nuorentavia kasvohoitoja.
The Montcalm on varattavissa alkaen 206 €/huone/yö*.

Northern Lights Village

Jos haluat kokea pohjoisen taivaan mukavasti sisätiloissa, on Northern Lights Village Saariselällä loistava vaihtoehto. Tämä hotelli tarjoaa oivan paikan ihastella revontulia ja tähdenlentoja suoraan omasta sängystä käsin. Täällä on mukava viettää kansainvälistä unipäivää.
Northern Lights Village on varattavissa alkaen 368 €/huone/yö*.

Jade Mountain Resort
Jade Mountain Resort sijaitsee upean karibialaisen rannan yläpuolella ja on yksi maailman upeimmista paikoista herätä. Henkeäsalpaavien näkymien lisäksi hotellissa on erityisen leveät vuoteet, joissa voi rentoutua katsellen upeaa vuoristomaisemaa.
Jade Mountain Resort on varattavissa alkaen 1 761 €/huone/yö*.

OnePoll toteutti tutkimuksen verkkokyselynä 25.11.-9.12.2019 välisenä aikana. Kyselyyn vastasi 300 suomalaista.
Finterveys2017-tutkimus

*Esimerkkihintoja