Maailman parhaat allashotellit ympäri maailmaa

Mandarin Oriental Barcelonassa edustaa ylellisyyttä Euroopassa.

Sukella huippuhotelleihin

Jos uskot tähtimerkkien voimaan tai nautit horoskooppien lukemisesta, tiedät varmaankin, että pian on kalojen ajanjakso. Siihen liitetään perinteisesti kaikenlainen merellisyys ja vesielementti. Kalojen tähtimerkin kunniaksi Hotels.com® esittelee maailman parhaat hotellit, joiden erikoisuutena on uima-allas tai muu vesiaktiviteetti.

Mandarin Oriental, Barcelona, Espanja

Voisimme yrittää kuvailla Mandarin Orientalin kattouima-altaalta avautuvaa näkymää monin eri sanoin. Tämä kuva kertoo kuitenkin kaiken paremmin. Nauti!
Huoneet Mandarin Orientalissa alkaen 522 €/huone/yö.*

The Rembrandt, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Tämä neljän tähden hotelli Lontoon Kensingtonissa tarjoaa todellisen luksuskokemuksen. Matkailijoiden ei tee lainkaan mieli poistua tästä upeasta hotellista, jossa on oma kylpylä, sauna ja höyrysauna sekä ylellinen uima-allas, joka on vieraiden käytössä alennettuun hintaan. 32-asteiseksi lämmitetty allas on täydellinen tapa rentoutua Lontoon katuvilinän jälkeen.
Huoneet The Rembrandtissa alkaen 162 €/huone/yö.*

Wild Coast Tented Lodge, Sri Lanka

Onko sinussa seikkailijan vikaa? Ota suunnaksi Sri Lanka, joka vastikään nimettiin vuoden 2019 parhaiden matkakohteiden joukkoon, ja koe ääretön allas luonnon keskellä. Hotelli sijaitsee maailmankuulun Yalan kansallispuiston vieressä, ja onnekkaimmat matkailijat voivatkin kuulla aamuisin elefanttien törähdyksiä.
Huoneet The Wild Coast Tented Lodgessa alkaen 896 €/huone/yö.*

Le Roch Hotel & Spa, Pariisi, Ranska

Jos kaipaat viikonlopuksi pikaista pakomatkaa arjen huolista, Le Roch Hotel & Spa on nappivalinta. Aivan Pariisin sykkivässä sydämessä sijaitseva ylellinen kylpylähotelli saa sinut unohtamaan työelämän kiireet. Suosittelemme viettämään päivän lähellä sijaitsevassa Louvre-museossa tai Champs-Elyséellä ja pyhittämään iltapäivän rentoutumiselle hotellin täyden palvelun kylpylässä.
Huoneet Le Roch Hotel & Spassa alkaen 374 €/huone/yö.*

One&Only Reethi Rah, Malediivit

Oletko enemmän ranta- vai allasihminen? Miksi valita, kun voi saada molemmat: uima-allas rannalla
Äärettömät altaat ovat olleet huudossa jo pitkään, mutta mikään ei voita äärettömältä näyttävää allasta, joka jatkuu valtamereen. Nautiskele ystäviesi kanssa hiekkarannoista ja viiden tähden hotellista, joka tarjoaa rantamajoja ja täyden palvelun kylpylän.
Huoneet One&Only Reethi Rahissa alkaen 2214 €/huone/yö.*

*Hinnat ovat esimerkkihintoja.