Linnanmäen kiehtova kausi kutsuu viihtymään

Linnanmäki kutsuu kaikenikäisiä viihtymään.

Huvittelukausi 2018 tuo tullessaan hauskaa yhdessä tekemistä, edistyksellisiä laitteita, makuhermoja hellivän kattauksen upouusia ravintoloita, aurinkoisen terassin ja monia muita makeita uudistuksia. Linnanmäen hupimaailma avaa jälleen porttinsa uuden kauden merkiksi perjantaina 27.4. klo 16.00.

Yllätyksellinen uutuuslaite puistoon!

Linnanmäen Huvipuisto on tunnettu monenlaisista hauskuuksista, jotka huvittavat kaikkia kävijöitä ikään ja pituuteen katsomatta. Uuden kauden myötä Linnanmäelle saapuu upouusi kolmikerroksinen huvittelulaite Pellen Talo, jossa asiakkaamme pääsevät seikkailemaan tunnelmasta toiseen. Värikkäistä huoneista löytyy häivähdys Vekkulaa modernilla twistillä, kuten vaikkapa pyörivä tynnyri, liikkuvat portaat ja veikeästi kiemurteleva liukumäki. Talossa kuullaan myös musiikkia ja sen sisällä nähdään iloisesti tuikkivia led-valoja.

-Pellen Talo on moderni huvittelutalo, joka tulee tuomaan pirteän lisän laitevalikoimaamme seuraavaksi kolmeksi kaudeksi. Tämän jälkeen huvittelutalo lähtee kiertämään Suomea yhdessä Tivoli Seiterän kanssa, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin valottaa suunnitelmia. Linnanmäki suunnittelee uuden Vekkulan saapuvan huvipuistoon kaudeksi 2021.

Upouusi virtuaalielämys vie lentoon ilmojen halki

Vuoristoradan ja virtuaalielämyksen yhdistävä Linnunrata eXtra saapui Linnanmäelle vuonna 2016 ja se oli tullessaan Pohjoismaiden ensimmäinen kahta todellisuutta yhdistävä laite. Aiemmin asiakkaiden on ollut mahdollista matkata Linnunradalla avaruusteemassa tai iik!wekin aikaan hieman pelottavammassa todellisuudessa.

Nyt Linnunrata eXtra johdattaa huvipuistoilijat aivan uudenlaisten maisemien maailmaan, kun valikoimaan lisätään hurmaava virtuaalitodellisuuslento. Huvittelijat pääsevät halkomaan taivaita liitohyppymatkalla, joka alkaa Vuoristoradan huipulta ja päättyy Vesitornin katolle. Liitonhypyn aikana vastassa on huikeita maisemia, kanjoneita, vesiputouksia ja jännittäviä maanvyöryjäkin.

-Liitohyppyteema yhdistettynä virtuaalitodellisuuteen ja vuoristorataan luo aivan uudenlaisen elämyksen, sillä nyt kaikki pääsevät kokemaan vatsanpohjaa kutittelevan liitohyppymatkan innostavan vaihtelevassa maastossa palaten kuitenkin turvallisesti Linnanmäen maaperälle, hehkuttaa Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom.

Kehittyneen teknologian myötä Linnunrata eXtrassa voi tänä kautena valita haluamansa elämyksen kaikista kolmesta eri sisältövaihtoehdosta.

Esteetön huvipuistoelämys saapuu puistoon

Minimäellä sijaitsevaa Propelli-laitetta uudistetaan vaunulla, johon on mahdollista nousta asiakkaan omalla pyörätuolilla. Vaunun takaosa laskeutuu alas rampiksi, jonka kautta huvittelija pääsee laitteeseen. Laitteen kyydissä huvittelija pääsee vauhtiin polkemalla käsillään.

-Olemme jo jonkin aikaa kartoittaneet esteettömiä huvipuistolaitevaihtoehtoja ja kun mahdollisuus pyörätuolivaunun hankkimiseen avautui, otimme siitä heti kiinni, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Pumpahtavan pirteitä pelielämyksiä!

Suosituimpia Linnanmäen pelejä ovat ne, joissa voidaan pelata yhdessä porukalla. Nyt huvipuistoon saapuu kaksi uutta peliä, joissa on kiva kisata kavereiden kanssa. Uudet pelit ovat saaneet iloiset nimet: Kiikutin ja Pumputin.

-Linnanmäki panostaa paljon tiimiläistensä oppimiseen. Olemmekin todella innoissamme siitä, että pääsemme esittelemään kaksi uutta peliä, jotka ovat täysin Linnanmäen omaa tuotantoa, Adlivankin kertoo ja haastaa huvittelijat kokeilemaan veikeitä peliuutuuksia.