Lennä Norwegianilla Arktikselta Antarktikselle

Norwegian Dreamliner.

Norwegianin laaja reittiverkosto mahdollistaa ainoana maailmassa lennot maailman pohjoisimmalta lentoasemalta Svalbardissa maailman eteläisimmälle kansainväliselle lentoasemalle Ushuaiaan Argentiinassa.

Norwegian aloitti lauantaina 21. syyskuuta 2019 lennot Buenos Airesista Ushuaiaan, jossa on maailman eteläisin kansainvälinen lentoasema. Kaupunki on myös portti Etelämantereelle. Norwegian lentää jo tällä hetkellä maailman pohjoisimmalle lentoasemalle, 1 000 kilometriä pohjoisnavalta sijaitsevaan Svalbardiin. Uuden reitin aukeamisen myötä Norwegian tarjoaa ainoana maailmassa lennot maailman pohjoisimman lentoaseman ja yhden maailman eteläisimmän kaupungin ja maailman eteläisimmän kansainvälisen lentoaseman välillä.

Norwegianin laaja globaali reittiverkosto yhdistää matkustajia pohjoisella ja eteläisellä pallonpuoliskolla. Uuden Buenos Aires-Ushuaia -reitin myötä Norwegian on ainoa lentoyhtiö, joka yhdistää maailman pohjoisimman lentoaseman Norjan Svalbardissa maailman eteläisimpään kansainväliseen lentoasemaan Ushuaiaan Argentiinassa. Norwegianin matkustajat voivat lentää Svalbardista Oslon kautta Lontoon Gatwickiin ja edelleen Buenos Airesiin ja sieltä Ushuaiaan yhdellä lipulla neljällä eri lennolla.

Koko matka pohjoisesta etelään on vajaa 16 000 kilometriä. Neljän eri lennon kesto on yhteensä noin 25 tuntia. Lentomatkat taittuvat mukavasti Norwegianin nykyaikaisilla Boeing 737-800- ja Boeing 787-9 Dreamliner -lentokoneilla.

– Matka Arktikselta Antarktikselle tarjoaa jännittävän ja ainutlaatuisen mahdollisuuden seikkailunhaluisille matkustajille. Reitti osoittaa konkreettisesti, että Norwegian on globaali lentoyhtiö, jolla on globaali reittiverkosto. Norwegianin laaja reittiverkosto tarjoaa mahdollisuuden tutustua maailmaan edullisesti ja ympäristöystävällisesti nykyaikaisilla ja polttoainetehokkailla lentokoneilla, sanoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Esimerkkimatka

Matkustajat voivat aloittaa matkansa noin tuhat kilometriä pohjoisnavasta sijaitsevasta Svalbardista Osloon, josta he voivat jatkaa matkaansa Lontoon Gatwickiin ja edelleen yölennolla Buenos Airesiin. Buenos Airesissa vietetyn päivän jälkeen matka voi jatkua Norwegianin Argentiinan sisäisillä lennoilla Ushuaiaan, joka on portti Antarktiksen alueelle. Yhdensuuntaiset lennot Svalbardin ja Ushuaian välillä alkaen noin 450 euroa.