LEGOLAND Castle –hotelli on teemapuiston suurin investointi

Uusi hotelli on Legolandin kaikkien aikojen suurin investointi.

Pohjoismaiden suosituin teemapuisto Tanskan Legoland® avasi tänään porttinsa vierailijoille jo 51. kerran. Samanaikaisesti avattiin linnamainen Legoland Castle-hotelli, joka on Legolandin suurin investointi kautta aikojen.

25 metriä korkeassa, kahdesta eri rakennuksesta koostuvassa Legoland Castle -hotellissa on kaikkiaan 142 Lego-teemaista huonetta, joissa majoittuu yli 700 vierasta. Jo hotellin vastaanottoaulassa vierailija saapuu linnamaiseen miljööseen, ja sadunomainen teema jatkuu hotellihuoneissa. Huoneet on sisustettu ritari-, prinsessa- ja noitateeman mukaisesti. Hotellin teemaravintolan yhteydessä on oma sisäleikkipaikka lapsille. Myös linnan pihalla on suuri leikkialue perheen pienimmille.

– Olemme suunnitelleet ja rakentaneet uutta hotelliamme neljän viime vuoden ajan ja odotamme innolla vieraitamme ja heidän reaktioitaan, kun he saapuvat hämmästyttävään Lego-universumiin, kertoo Legoland Billundin johtaja Christian Woller. –Vieraamme saavat kokemuksen asumisesta todellisessa linnassa.

Tapahtuma-alueen uutuutena aito ritarinäytös

Tanskan Legolandin tämän vuoden uutuuksia on myös tapahtuma-alueella toukokuun alussa käynnistyvä aito ritariseikkailu, Battle of the Brick, jossa ritarit seikkailevat hevosten selässä ja mittelevät taitojaan toisiaan vastaan. Ritarit tarvitsevat myös katsojien apua voittaakseen tavoitellun LEGO-palkinnon.

Jo 50 erilaista teema-aluetta

Vuosi vuodelta kasvavan Legoland-teemapuiston 147 000 neliön alueella on tänä vuonna 50 erilaista koko perheen vierailukohdetta, kuten Miniland, Duplo® land, Minilaivat, LEGO® Ninjago-maailma, Polar Land, jännittävä Seikkailu-alue, Merirosvo-alue laivoineen, karuselleineen ja leikkikanuunoineen , jännittävä 2500 neliön kokoinen Ritareiden valtakunta tai villin lännen maailmaan johdattava Legoredo Town. Kaikkiaan teemapuiston rakentamiseen on käytetty 65 miljoonaa Lego®palikkaa. Tanskan Legolandissa sijaitsee myös muun muassa huikea näköalatorni hisseineen ja Atlantis by Sea Life –alue, jossa nähdään erilaisia meren asukkaita mahdollisimman aidossa ympäristössään.

Vuonna 1968 perustetun Tanskan Legolandin kävijämäärä ylitti 50 miljoonaa kävijää jo vuonna 2012.