Lapin suurin metsätapahtuma Sahanperän savotta

Rovaniemi-viikon päättävä Sahanperän Savotta on Lapin suurin, maksuton metsätapahtuma. Sahanperän Savotta järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa. Tapahtumaan etsitään nyt lisää uusia näytteilleasettajia.

Koko perhettä ilahduttava metsätapahtuma Sahanperän Savotta järjestetään jälleen sunnuntaina 8.9.2019. Näytteilleasettajiksi Sahanperän Savottaan ovat tervetulleita kaikki luonnonvara-alan yritykset ja yhdistykset, yrittäjät ja käsityöläiset, jotka hyödyntävät metsää ja siitä saatavia raaka-aineita. Erityisen suosittuja ovat erilaiset toimintapisteet, missä kävijät pääsevät tekemään ja kokemaan.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna osoitteessa www.lyyti.in/SahanperanSavotta2019. Nopeus palkitaan: 16.6. mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan maksuton näytteilleasettaja-paikka!

Sahanperän Savotan tapahtumapaikkana ovat Pilke ja Arktikum sekä talojen piha-alueet Ounasjoen ympäristössä Rovaniemellä. Näytteilleasettajapaikat sijaitsevat Pilkkeen ja Arktikumin piha-aukiolla ja talojen takana olevalla hiekkaparkkipaikalla. Uutuutena järjestämme käsityöläisille ja muille pienyrittäjille yhteisen ulkoteltan piha-alueelle.

Tervetuloa mukaan!

Sahanperän Savotta on koko perheen ilmaistapahtuma, missä voi tutustua metsäisiin harrastuksiin ja ammatteihin, metsästä saataviin tuotteisiin ja luonnonvara-alaan monin eri tavoin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten metsäalan toimijoiden kanssa.