Kuusi lumista kohdetta tälle talvelle

Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out.

Viimeistään nyt on aika kaivaa sukset, lumilaudat ja muut talvivarusteet esiin ja suunnata rinteeseen. Pohjoismaissa on useita hyviä talvilomakohteita, joista löytyy sopiva niin aloittelijoille kuin kokeneille talviurheilijoille.

Tässä Pohjoismaiden ja Keski-Euroopan parhaimpia  talvilomakohteita päätöksenteon tueksi.

Hotelli Hullu Poro, Levi

Legendaarinen Hotelli Hullu Poro sijaitsee Levin sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rinteistä, jonne pääsee myös hiihtobussilla. Yöelämästään tunnetussa hotellissa on viisi ravintolaa ja yökerho. Hotellissa on myös erillinen konserttisali, jossa kaikki kotimaisen musiikin suuret nimet esiintyvät hiihtokauden aikana.

Hotel Fjällgården Ski-In Ski-Out, Åre, Ruotsi

Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out on viihtyisä, alppimajatyyppinen hotelli perinteisempää talvilomakohdetta etsiville. Hotellin aulassa on takka, jonka lämmössä vieraat voivat rentoutua ennen siirtymistä nauttimaan ravintolan tai baarin ja loungen tarjonnasta. Hotellissa on myös sauna ja ulkouima-allas, joissa on mukava rentoutua rinteissä vietetyn päivän jälkeen.

Trysil Hotell, Trysil, Norja

Trysil Hotell on viihtyisä ja perinteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Trysilin ytimessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kahviloista ja museoista. Hotellilta kulkee säännöllisesti hiihtobussi, joten vieraat pääsevät rinteisiin ja takaisin hotellille helposti ja kätevästi. Hotellin ravintola ja baari tarjoavat vieraille ruokaa ja viihdettä.

Madame Vacances Hôtel Courchevel Olympic, Courchevel, Ranska

Courchevelin keskustassa sijaitsevassa hotellissa vieraat voivat lähteä rinteeseen suoraan hotellilta tai nauttia lyhyestä, kolmen minuutin kävelymatkasta erilaisille hisseille. Hotellin baarissa voi rentoutua siemaillen kylmiä tai kuumia juomia takan ääressä raikkaassa alppi-ilmassa vietetyn päivän jälkeen.

 

Hotel Monta Rosa, Zermatt, Sveitsi

Hotel Monta Rosa on täydellinen lomakohde niille, jotka kaipaavat talvilomallaan hieman hemmottelua. Ylellisestä hotellista pääsee suoraan rinteisiin ja hiihtopassi sisältyy hotellihuoneen hintaan. Sisä- ja ulkouima-altaiden sekä erilaisten hoitohuoneiden ansiosta tämä on hotelli, jossa vieraat viihtyisivät loputtomiin.

Sporthotel Reisch, Kitsbühel, Itävalta

Kitsbühelin sydämessä sijaitseva Sportshotel Reisch on viihtyisä hotelli, jossa on kaikkea, mitä lomailija voi toivoa, kuten spa ja hiihtovälineiden säilytyspaikka. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hahnenkammen kaapelihissistä sijaitseva hotelli sopii täydellisesti vieraille, jotka haluavat rinnepäivän jälkeen nauttia viihdetarjonnasta.

 

Lähde: Hotels.com®