Kuningattarelle sopivia linnoja

Appleby Castle tarjoaa kuninkaallisen majoituksen ja palvelun.

Suosittuun suoratoistopalveluun palaava kuninkaallinen hallitsija tuo marraskuuhun ja televisioruutuihin aimo annoksen ylellisyyttä ja hohtoa.
Hemmottele sisäistä kuningatartasi tai kuningastasi ja tutustu Hotels.comin® valitsemiin linnamaisiin majoituskohteisiin ympäri maailmaa!

Appleby Castle, Yhdistynyt kuningaskunta

Uppoudu aitoon kuninkaalliseen kokemukseen Appleby Castlessa, joka sijaitsee syvällä Eden-jokilaaksossa, vain 24 kilometrin päässä Englannin järviseudusta. Itse linna on pullollaan kuninkaallista historiaa, sillä Lady Anne Clifford valitsi sen asuinpaikakseen 1600-luvulla. Appleby Castlen kaksitoista vierashuonetta täynnä antiikkisia yksityiskohtia ja huonekaluja sekä oma ravintola takaavat ainutlaatuisen majoituselämyksen.
Appleby Castle on varattavissa alkaen 119 €/huone/yö.*

Ashford Castle, Irlanti

Ashford Castle sijaitsee upealla 140 hehtaarin tontilla Mayon kreivikunnassa Irlannissa. Joka nurkan takaa löytyy ruhtinaallisia huoneita ja sviittejä sekä ylellistä sisustusta antiikkihuonekaluineen, hienoine kankaineen ja ainutlaatuisine yksityiskohtineen. Tämä linna on pullollaan historiaa: se rakennettiin vuonna 1228 ja toimi aikoinaan kuuluisan Guinnessin suvun kotina. Kolmen ravintolan, kahden tenniskentän ja täyden palvelun kylpylän ansiosta Ashford Castle tekee olosi kerrassaan upeaksi.
Ashford Castle on varattavissa alkaen 325 €/huone/yö.*

Pousada Castelo de Óbidos, Portugali

Óbidosin kaupungissa sijaitseva Pousada Castelo de Óbidos on yksi Portugalin seitsemästä ihmeestä. Se on myös olennainen osa kaupungin keskiaikaista ilmettä ja historiaa. Vannoutuneita romantikkoja kiinnostanee, että kuningas Dinis antoi tämän linnan lahjaksi kuningatar Isabellalle hääjuhlassa, joka pidettiin juuri samaisessa linnassa. 17 vierashuonetta ja täyden palvelun ravintola ja baari tekevät olon sangen kuninkaalliseksi.
Pousada Castelo de Óbidos on varattavissa alkaen 140 €/huone/yö.*

Relais Castello Bevilacqua, Italia

Tämä aito italialainen linna on todella romanttinen kohde, ja sen historia ulottuu aina 1500-luvulle saakka. Bevilacquan suvun rakentama Relais Castello Bevilacqua on erittäin kuvauksellinen majoituskohde menneisyyden ja nykyhetken rajapinnassa. Linnassa on seitsemän ainutlaatuista vierashuonetta, joista jokainen on sisustettu eri tavoin antiikkikalusteilla ja taideteoksilla, joita voisi olettaa näkevänsä vain museoissa. Kuntosali ja eksklusiivinen auto-/limusiinipalvelu tekevät linnasta täydellisen paikan harjoitella kuninkaallista tervehdystä! Relais Castello Bevilacqua on varattavissa alkaen 108 €/huone/yö.*

*Esimerkkihintoja