Korallinpunaisia unelmia – majoitusvaihtoehtoja teemaväreissä

Belmond Mount Nelson Hotel, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka.

Vuoden 2019 teemaväri on juuri julkaistu ja se on hehkuva korallinpunainen, eläväinen, lämmin ja sävyltään rikas pinkistä oranssiin.
Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet trenditietoisimmille pienen esittelyn koralliteemaan sopivista hotelleista, joissa kelpaa lomailla alkavana vuonna.

 

Belmond Mount Nelson Hotel, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Kuuluisan Pöytävuoren juurella sijaitsevassa Belmond Mount Nelson Hotelissa voit kokea unohtumattoman loman. Tässä hotellissa ovat yöpyneet myös monet kuuluisuudet, kuten kuningatar Elisabet II (hän juhli täällä 21-vuotissyntymäpäiväänsä), Nelson Mandela ja Dalai Lama.
Huoneiden hinnat Belmond Mount Nelson Hotelissa lähtevät 662 €per yö*.

The Royal at Atlantis, Autograph Collection, Paradise Island, Bahamasaaret

Jos haluat vuonna 2019 kokea jotakin suurta, on Atlantiksen kadonnutta kaupunkia ylellisesti tulkitseva The Royal at Atlantis, Autograph Collection oivallinen valinta. Hotelli sijaitsee luksusluokan lomakeskuksessa Bahamasaarilla. Niin kuuluisuuden henkilöitä kuin lomailijoita puoleensa vetävä 1 200 huoneen hotelli tarjoaa jokaiselle jotakin: täällä voit nauttia vesipuistoista, taidenäyttelyistä, kasinoista sekä merellisestä luonnonsuojelualueesta.
Huonehinnat The Royal at Atlantis, Autograph Collection -hotellissa ovat alkaen 605 € per huone kahdelle yölle*.

The Bloomsbury, Lontoo

Koe The Bloomsburyn häikäisevä korallinpunainen huone ”The Coral Room”. Vastikään kunnostettu korallinvärinen baari on mittojen mukaan tehtyine, Muranon lasista valmistettuine kattokruunuineen sisustettu 1920-luvun tyyliin. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Sohon laidalla; The Bloomsbury on korallihuoneineen täydellinen valinta rentoutumiseen ja trenditietoiseen kaupunkilomailuun.
Huonehinnat The Bloomsburyssa alkavat 247 €per yö*.

Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha

Tule viettämään yö tässä korallinvärisessä itämaisessa palatsissa, joka sijaitsee Qatarin pääkaupungin sydämessä. Muutama vuosi sitten valmistuneessa ylellisessä Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha -hotellissa on yli 280 huonetta, seitsemän ravintolaa, kaksi baaria, suojaisa yksityinen hiekkaranta sekä täyden palvelun kylpylä. Marsa Malaz Kempinski tarjoaa täydellisen värikoordinoidun loman tälle vuodelle.

Huoneet Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha -hotellissa maksavat 217 €ylöspäin per huone per yö.