Kissa on nostettu pöydälle -lemmikkimyönteiset hotellit haussa

Räiskyvä kuningatar, chihuahua Dolly Pawton

Kissa on nostettu pöydälle! Hotels.com® avaa tänään haun lemmikkikriitikoille maailman parhaiden lemmikkimyönteisten hotellien löytämiseksi… vuhtavaa, eikö? Jos siis olet kriittisen kissan tai koiran, jännittävän jänön, reissaavan rotan tai vaikka matkailevan matelijan omistaja, ilmoita lemmikkiystäväsi – ja samalla myös itsesi – mukaan upeaan hotellikokemukseen.

Vuoden 2019 lemmikkikriitikoksi pestattiin koiramaailman räiskyvä kuningatar, chihuahua Dolly Pawton. Hotels.com onkin pyytänyt Dolly Pawtonin apua myös uuden Creature Critic -tiimin kokoamiseen. Varoituksen sana: Dollylle ei kannata ryttyillä haastattelussa.

Uudet eläinarvostelijamme ovat vastuussa lemmikkimyönteisten hotellien arvioimisesta ympäri maailman, ja uudet kriitikkomme saavat lahjaksi 10 ilmaista majoitusyötä! Kaikenkarvaiset lemmikit ovatkin nyt tervetulleita hakemaan arvioijan paikkaa, kunhan seuraavat ehdot täyttyvät: lemmikille maistuu hotelli elämä, #HotelLife, siltä löytyy Kuningatar-Dollyn veroista luonnetta ja (mikä tärkeintä) lemmikki mahtuu hotellihuoneeseen.

Sori hevoset, pitäytykää poolossa

Ilmoitus hausta tulee kuukausia kestäneiden sulkutoimenpiteiden jälkeen, joiden aikana lemmikinomistajat ja karvakaverit ovat saaneet viettää reilusti kahdenkeskistä laatuaikaa. Nyt lemmikinomistajat pelkäävät jättää lemmikkinsä kotiin lähtiessään matkalle. Hotels.comin1 uusi tutkimus paljastaa, että noin kolmannes (31 %) suomalaisista lemmikinomistajista myöntää lemmikkieläimiin liittyvän eroahdistuksensa lisääntyneen koronapandemian myötä. Tämä on johtanut 300 prosentin kasvuun lemmikkimyönteisten hotellien hakutuloksissa viimeisen vuoden aikana.

Tutkimuksesta käy myös ilmi, että lähes kaksi kolmesta lemmikinomistajasta (63 %) ottaa lemmikkinsä mukaan reissuun sen sijaan, että jättäisi sen kotiin. Syitä tälle ovat muun muassa pelko siitä, että lemmikkiä tulisi liian kova ikävä (42 %), halu tutustuttaa lemmikki paikallisiin (8 %) sekä se, että rakasta eläinystävää ei haluta jättää muiden ihmisten hoteisiin (18 %). 18 prosenttia lemmikinomistajista myös myöntää, että eläinkaverit ovat ihmisystäviä leppoisampaa matkaseuraa!

Tutkimus osoittaa, että 39 prosenttia suomalaisista lemmikinomistajista haluaa ottaa lemmikkinsä mukaan reissuun. Yli kolmasosa ihmisistä (39 %) kuitenkin pelkää, että lemmikkiseuralainen voisi rajoittaa liikkumista matkakohteessa. Moni myös epäilee, ettei sopivaa majoitusta löytyisi (39 %) tai että matkustaminen lemmikin kanssa tulisi liian kalliiksi (15 %).

Hotels.comin Loved by Guests Pet Friendly -listaukseen sisältyy laaja valikoima erityisesti lemmikkien tarpeisiin räätälöityjä hotelleja, jotka ilahduttavat niin karvaisia majoittujia kuin niiden omistajiakin. Oli hakusessa sitten luonnonläheistä tunnelmaa, hemmotteluhetkiä tassuille ja kynsille tai suurkaupungin säihkettä todellisille kuumille kolleille, maailman johtava hotellivaraussivusto tarjoaa jokaiselle jotakin.

-Maailmanlaajuiset sulkutoimenpiteet ovat saaneet meidät hakemaan turvaa lemmikeistämme, joten ei mikään ihme, että eläinystävät halutaan pitää lähellä myös lomalla. Hotels.com haluaa varmistaa, että jokainen lemmikkimyönteinen majoituksemme on viimeisen päälle tasokas, ja siksi olemmekin laajentaneet Loved By Guests -palkintojamme erityisellä Pet Friendly -kategorialla,Hotels.comin viestintäpäällikkö Emma Tagg kertoo

-On kuitenkin valitettava tosiasia, että meidän on mahdotonta arvostella kaikkia hotelleja itse. Ja mitä me ihmiset muutenkaan mistään tiedämme? Turvaudummekin nyt lemmikkiarvostelijoiden apuun, jotta sekä karvaiset että vähemmän karvaiset asiakkaamme voivat olla varmoja, että majoituksen on arvostellut joku, joka ei pelkää nostaa kissaa pöydälle – tai loikata pöydälle itse.”

Palkintoja luvassa – osallistu heti

Jos uskot, että karvainen matkaseuralaisesi sopisi lemmikkiarvostelijaksemme, suuntaa Hotels.comin Instagramiin tai Twitteriin ja ilmoita lemmikkisi mukaan käyttämällä hashtagia #CreatureCritics, tägäämällä @hotelsdotcom ja liittymällä seuraajaksemme. Lisätietoa löydät täältä.

Kilpailussa arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat kukin kymmenen kappaletta 150 $:n arvoisia Hotels.com-kuponkeja lemmikkimyönteisiin hotelliseikkailuihin. Kilpailun osallistumisaika on 30. syyskuuta – 9. lokakuuta 2020.

Kampanjaan liittyvään videoon pääset tästä