Kepeästi hangille – tänä talvena uusiin rinteisiin

Garmisc-Partenkirchen on yksi tunnetuimmista talvikohteista Saksassa.

Monissa laskettelukohteissa kimaltelevat jo valkeat hanget, joten houkutus jättää harmaa kaupunki taakse ja suunnata lumipeitteisille vuorille on suuri. Chamonix’n, Verbierin ja St. Antonin kaltaiset kuuluisat laskettelukohteet vetävät puoleensa tuhansia laskettelijoita joka vuosi, mutta toisaalta ne ovat monille matkailijoille myös liian kalliita. Mikset siis lähtisi tänä talvena tutustumaan hieman vähemmän tunnettuihin kohteisiin, joissa sekä väkijoukot että hinnat pysyvät pieninä?
Hotels.com on koonnut yhteen joukon suurenmoisia vaihtoehtoisia laskettelukohteita ja hotelleja, jotka takaavat unohtumattoman lasketteluloman.

Reindl’s Partenkirchner Hof, Garmisch-Partenkirchen, Saksa

Saksasta tulevat useimmiten mieleen bratwurst ja Oktoberfest eivätkä niinkään talviurheilulajit. Siitä huolimatta Saksasta löytyy useita laskettelukohteita, ja Garmisch-Partenkirchen kuuluu niistä parhaisiin. Kaupungin läheltä löytyy kaksi erillistä laskettelualuetta (sekä jäätikkö!), joten siellä riittää tilaa myös kokeneille laskettelijoille ja lumilautailijoille esitellä taitojaan. Majoitu Reindl’s Partenkirchner Hofiin, josta sinun on kätevä lähteä tutustumaan Saksan kauniiseen alppiseutuun. Tässä pienessä perhehotellissa vallitsee lumoava ja vieraanvarainen tunnelma. Se tarjoaa myös laajan valikoiman baijerilaisia ruoka-annoksia, joiden suoman energian turvin sinun on hyvä suunnata rinteisiin.
Yöpyminen Reindl’s Partenkirchner Hofissa alkaen 137 € per huone per yö.

Andorra Park Hotel, Andorra la Vella, Andorra

Tässä Andorra la Vellan sydämessä sijaitsevassa luksushotellissa matkailijoilla on mahdollisuus viettää sekä laskettelu- että kylpylälomaa. Päivisin asiakkaat voivat nauttia läheisten vuorten suurenmoisista rinteistä ja iltaisin rentoutua hotellin täyden palvelun kylpylässä tai toisessa sen kahdesta kauniista ravintolasta.
Yöpyminen Andorra Park Hotelissa alkaen 215 € per huone per yö.

Hôtel Alpina, Grimentz, Sveitsi

Jos rakastat kätkettyjä helmiä ja riehakkaita talviurheilulajeja, on Grimentzin maalauksellinen kylä sinulle nappivalinta. Perheille sopiva ja kotoisa Hôtel Alpina sijaitsee kylän sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rinteille vievästä gondolihissistä. Hotellissa on myös kaunis terassi, jolta asiakkaat voivat ihailla upeaa, vuorten välistä pilkottavaa auringonlaskua.
Yöpyminen Hôtel Alpinassa alkaen 120 € per huone per yö.

Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel, Pyeongchang, Etelä-Korea

Kiinnostaisiko sinua matkustaa hieman kauemmas lumen perässä? Käy tutustumassa vuoden 2018 talviolympialaisten maisemiin varaamalla loma Etelä-Korean Pyeongchangin piirikunnasta. Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel sijaitsee aivan laskettelurinteiden juurella, joten asiakkaat voivat hiihtää suoraan rinteeseen ja takaisin mielensä mukaan. Hotellissa asiakkaalla on valittavanaan 15 ravintolaa, jotka tarjoilevat perinteisiä, kausittaisista aineksista valmistettuja korealaisia ruokia sekä myös länsimaisia annoksia, kuten pihvejä ja pastoja. Lisäksi lomailijoiden käytössä on sauna, täyden palvelun kylpylä ja jopa vesipuisto (lisämaksusta). Tämä loma on täynnä toimintaa!
Yöpyminen Yongpyong Resort Dragon Valley Hotelissa alkaen 149 € per huone per yö.

The Mountain Inn at Killington, Vermont, Yhdysvallat

Jos haluat käydä kokeilemassa laskettelua Amerikan rinteissä, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa suunnaksesi Vermont. Yövy loistavassa The Mountain Inn at Killingtonissa, josta on tarjolla ilmaiset kuljetukset laskettelukeskukseen. Jos huomaat olevasi viluissasi pitkän, rinteissä vietetyn päivän jälkeen, voit rentoutua illalla saunassa tai pulahtaa lämmitettyyn, hankien ympäröimään ulkoaltaaseen.
Yöpyminen The Mountain Inn at Killingtonissa alkaen 111 € per huone per yö.