Kansainvälinen suklaapäivä

Monet ovat varmasti samaa mieltä siitä, että syntisen ihana suklaa ansaitsee itselleen ikioman päivän. Ihmiskunta on päässyt nauttimaan tästä alun perin Etelä-Amerikasta peräisin olevasta herkusta jo tuhannen vuoden ajan, ja kaakaoviljelmiä löytyykin nykyisin kaikkialta tropiikista.
Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet 13. syyskuuta pidettävän kansainvälisen suklaapäivän kunniaksi valikoiman hotelleja, joissa asiakkaat voivat nauttia suklaasta lukuisissa erityisissä ja herkullisissa muodoissa.

Hotel Sacher Wien, Wien, Itävalta

Tämä yksityisen perheen omistama, ylellinen hotelli on alkuperäisen sacherkakun koti. Asiakkaat voivat edelleen hemmotella makuhermojaan tällä suurenmoisella suklaakakulla hotellin maineikkaassa Café Sacherin kahvilassa. Halutessaan he voivat nauttia suklaasta myös kevyemmällä ja ”kalorittomalla” tavalla rentoutumalla Time to Chocolate -hoidoissa hotellin Sacher Boutique Span kylpylässä. Hotel Sacher Wien sijaitsee Wienin sydämessä, aivan Wienin valtionoopperan vieressä.

Yöpyminen Hotel Sacher Wienissä: alkaen 540  € per huone per yö.

Boucan by Hotel Chocolat, Saint Lucia

Jos olet äärimmäisen hemmottelun tarpeessa, varaa itsellesi loma Boucan by Hotel Chocolatissa, jossa pääset nauttimaan suklaasta lukuisissa eri muodoissa. Tämä vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus sijaitsee aidolla kaakaoviljelmällä. Sen asiakkailleen tarjoamat suussa sulavat herkut ja ihanat kylpylähoidot sisältävätkin niin tuoreita kaakaopapuja kuin valmista suklaata.

Yöpyminen Boucan by Hotel Chocolatissa: alkaen 542  € per huone per yö.

Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spa, Mérida, Meksiko

Matkusta kaakaopavun ja suklaan syntysijoille. Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spa tarjoaa monenlaisia suklaata tihkuvia kokemuksia esimerkiksi kylpylässään, jossa asiakkaat voivat hemmotella itseään erityisellä suklaisella Xocolate-manikyyrillä.
Yöpyminen Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spassa: alkaen 251  € per huone per yö.

The Chocolate Boutique Hotel, Bournemouth, Yhdistynyt kuningaskunta

Lähde hauskalle lomalle tähän suklaateemaiseen hotelliin. The Chocolate Boutique Hotelissa asiakkaat voivat dipata mansikoita ja vaahtokarkkeja hotellin suklaasuihkulähteeseen sekä osallistua suklaalle omistettuihin työpajoihin oppiakseen lisää tästä upeasta herkusta.

Yöpyminen The Chocolate Boutique Hotelissa: alkaen 60  € per huone per yö.