Jussi Jääskeläinen Viaplayn asiantuntijana vuodenvaihteessa

Kaikkien aikojen suomalainen Valioliiga-pelaaja Jussi Jääskeläinen viihdyttää Elisa Viihde Viaplayn ja V sport jalkapallo -kanavan katsojia Valioliigan seuraavissa studiolähetyksissä 26.12. ja 3.1.

Jussi Jääskeläinen istuu asiantuntijan penkille ensimmäisen kerran tapaninpäivän jättilähetyksessä 26.12. Mikkeliläislähtöinen maalivahti pelasi uransa aikana peräti 436 ottelua Valioliigassa ja on sillä määrällä eniten Englannin pääsarjaotteluita pelannut suomalainen. Toisen kerran Jääskeläistä kuullaan sunnuntaina 3. tammikuuta vuoden 2021 ensimmäisessä studiossa.

-Nyt meillä kaikilla on hieno mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse Jääskeläisen viemänä. Hänen kokemuksensa Valioliigasta on ainutlaatuista ja olemme todella innoissamme, että saimme hänet studioomme perinteisenä englantilaisen jalkapallon merkkipäivänä, sanoo Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo.

Tapaninpäivä on Englannissa erityinen ja perinteinen pelipäivä. Aikanaan joka sarjatasolla pelattiin täysiä kierroksia ja yleensä paikallisvastustajia vastaan, jotta matkat pysyivät maltillisina. Nykyään traditiosta on joustettu mutta joulun perinteisiin jalkapallon seuraaminen 26.12. kuuluu yhä vahvasti.

Viaplayn jalkapallostudio käynnistyy tapaninpäivänä jo klo 14 ja jatkuu aina klo 21.45:een saakka. Ohjelmassa on kolme ottelua: Leicester – Manchester United, Aston Villa – Crystal Palace ja Arsenal – Chelsea. Illan huipentaa Teemu Pukin edustaman Norwichin kamppailu Watfordia vastaan klo 21.45.

Sunnuntaina 3.1. Valioliiga-studio alkaa klo 15.50 ja jatkuu klo 20.45 saakka.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki joulu- ja tammikuun Valioliiga-ottelut suorana lähetyksenä. V sportin kanavilla nähdään valtaosa otteluista suorana ja suomeksi selostettuna.