Julan ja jääkiekkoliigan yhteistyö jatkuu

Kodinfiksaajaketju Julan ja suomalaisen jääkiekkoliigan välinen yhteistyösopimus saa jatkoa.

Uusi sopimuskausi kestää kaksi vuotta. Kodinfiksaajaketju Jula avasi marraskuussa 2022 Suomeen ensimmäisen tavaratalonsa sekä verkkokaupan. Nykyään ketjulla on yhteensä kahdeksan tavarataloa, ja tavoitteena on avata tulevien vuosien aikana monta uutta tavarataloa eri puolille Suomea.

Jula on nyt osana Suomen-toimintansa laajentamista uusinut sopimuksensa Liigan kanssa, joten se jatkaa yhtenä suomalaisen jääkiekkoliigan pääyhteistyökumppaneista.

Tähtäämme korkeammalle

– Jääkiekko on Suomessa suosituin ja menestyksekkäin joukkueurheilulaji, ja tuntuu hienolta jatkaa yhteistyötä Liigan kanssa. Julan toiminta Suomessa on käynnistynyt menestyksekkäästi, ja tavoitteemme on laajentaa koko maahan ja päästä yhtä lähelle suomalaisten sydäntä kuin jääkiekko.

-Me Julalla olemme mutkattomia, rehellisiä ja helposti lähestyttäviä, ja uskon, että se vetoaa suomalaiseen jääkiekkoyleisöön. Nyt tähtäämme entistä korkeammalle! Haluamme tehdä yhteistyöstä vielä sujuvampaa, ja uskomme, että yhdessä Liigan kanssa onnistumme siinä, sanoo Julan maajohtaja Jaakko Soini.

Odotamme innolla yhteistyön jatkamista

– Olemme todella iloisia, että yhteistyömme Julan kanssa jatkuu tulevienkin kausien aikana. Kun aloitimme yhteistyömme, Julalla ei ollut Suomessa vielä yhtäkään tavarataloa eikä se ollut erityisen tunnettu suomalaisten keskuudessa. Nyt kaksi vuotta myöhemmin Julalla on Suomessa kahdeksan tavarataloa, ja olemme ylpeitä siitä, että Liiga-yhteistyön avulla Julasta on tullut brändinä tunnetumpi ja se on pystynyt kasvamaan Suomessa. Toivomme tietenkin, että menestys jatkuu. Yhteistyömme Julan porukan kanssa on sujunut erinomaisesti sekä Suomessa että Ruotsissa, ja meillä on paljon suunnitelmia, joilla pyrimme vahvistamaan yhteistyötä entisestään tulevien vuosien aikana, sanoo Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi.

Julan brändi vahvistuu

Myös Julan Marketing Managerin Silje Ekeberg Falkin mielestä on positiivista, että yhteistyö jatkuu.

– Olemme todella iloisia, että yhteistyömme Liigan kanssa jatkuu. Yhteistyömme on ensimmäisten kausien aikana onnistunut hyvin ja vahvistanut Julan näkyvyyttä Suomen-markkinoilla. Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, joten yhteistyömme Liigan kanssa on auttanut meitä tavoittamaan laajan yleisön. Se on myös luonut positiivisen mielikuvan brändistämme. Odotamme todella innolla tämän onnistuneen yhteistyön jatkamista myös tulevien kausien aikana. Mikään ei voi pysäyttää meitä nyt! sanoo Silje Ekeberg Falk.