Jo 70 000 suomalaista tulossa katsomaan MAMMA MIA! -musikaalia

Suomenkielinen MAMMA MIA! -musikaali saa ensi-iltansa toukokuussa. Lippuja on myyty ja varattu jo yli 70 000. Valtava kiinnostus sai tuotannon avaamaan lisänäytöksiä, ja lisäksi katsomoon on nyt lisätty istumapaikkoja kaikkiin näytöksiin. Ensi-illan myötä Suomi saa uuden, kansainvälisten hittimusikaalien vaatimukset täyttävän teatterin, 3 157 -paikkaisen Messukeskus Amfin.

MAMMA MIA! on yksi maailman kaikkien aikojen menestyneimmistä musikaaleista – tänä keväänä se nähdään ensi kertaa suomen kielellä. Musikaali pyörii Helsingissä vain viisi viikkoa. Tällä hetkellä 18 esitystä on myyty kokonaan loppuun tai saatavilla on enää muutamia lippuja.

-Suomessa näin reipas teatteriesitysten ennakkolipunmyynti on harvinaista herkkua. MAMMA MIA! -musikaalin lipunmyynti alkoi jo syksyllä, ja lippuja on jo nyt myyty ja varattu yli 70 000 kappaletta – luku on verrannollinen esimerkiksi koko Hämeenlinnan asukasmäärään, sanoo ACE-Productionin tuottaja Johan Storgård.

Katsomoihin on nyt lisätty istumapaikkoja, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee kokemaan menestysmusikaalin suomeksi.

Yli 3 000 -paikkainen teatteri debytoi toukokuussa

MAMMA MIA!:n matka Suomeen oli pitkä – tuottajat etsivät kauan näyttämöä, joka täyttäisi hittimusikaalin mitat.
Ainutlaatuinen paikka löytyi Messukeskuksesta Helsingistä ja MAMMA MIA! -musikaalin myötä Suomeen syntyy uusi, kansainvälisen tason musiikkiteatteri, Messukeskus Amfi. Muissa isoissa suomalaisissa teattereissa on 800–1 800 istumapaikkaa, mutta uusi teatteri on varustettu huikealla 3 157 paikalla.

-On upeaa, että Suomeen on nyt saatu isojen kansainvälisten tuotantojen kodiksi suurteatteri, joka tarjoaa myös loistavia väliaika- ja oheispalveluja, Storgård kiteyttää.

Tuottaja Per C. Hansson on toteuttanut lukuisia MAMMA MIA! -musikaaleja ympäri Eurooppaa, ja hän on erittäin vaikuttunut Messukeskus Amfi -teatterista ja suomalaistähdistä.

-Etsimme kaksi vuotta sopivaa teatteria suurmusikaalille. Olen todella iloinen voidessani sanoa, että Messukeskus Amfi -teatteri ylittää vaatimukset kirkkaasti. Se on varta vasten rakennettu takaamaan yleisölle unohtumaton musikaalielämys ja jokaiselta paikalta on loistava näkyvyys lavalle. Showsta tulee spektaakkeli!, PER-C Productionsin tuottaja Per C. Hansson iloitsee.