Jaa rakkautta äitienpäivänä

Tallinna on suomalaisten suosikkikohde. Hotel Telegraaf, Autograph Collection tarjoaa ripauksen luksusta juhlapäivään.

Äitienpäivän kynnyksellä on juuri sopiva hetki juhlistaa elämämme tärkeimpiä naisia. Tarjoa äidille tämän ansaitsemaa laatuaikaa: Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat listanneet täydellisiä äitienpäivän lomakohteita.

Hotel Telegraaf, Autograph Collection, Tallinna

Rauhallisella sivukadulla Tallinnan vanhankaupungin sydämessä sijaitseva hotelli on suojassa Raatihuoneentorin vilinältä ja vilskeeltä. Tämä ylellinen hotelli tarjoaa täydellistä äitienpäivän hemmottelua, etsitpä sitten rentouttavaa minilomaa tai kulinaristisia kokemuksia.

Huoneet Hotel Telegraafissa alkaen 140 €/huone/yö.*

The Winery Hotel, Tukholma (Solna)

Alle viiden minuutin junamatkan päässä Tukholmasta sijaitseva hotelli on todellinen piilotettu helmi. Vieraat voivat osallistua opastetuille kierroksille hotellin suuriin viinikellareihin tai varata viininmaistelun hotellin sommelierien kanssa. Todellinen elämyskohde kaikille viininharrastajille!

Huoneet The Winery Hotelissa alkaen 107 €/huone/yö.*

Hotel St. George, Helsinki

Vuonna 2018 avattu ylellinen hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla aivan Helsingin keskustassa. Rauhallinen sijainti tarjoaa täydelliset puitteet viikonloppulomalle: lukemattomat ostosmahdollisuudet, erilaiset taide- ja kulttuurikohteet sekä unohtumattomat illallisvaihtoehdot ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Huoneet Hotel St. Georgessa alkaen 187 €/huone/yö.*

Petro Palace Hotel, Pietari

Nauti taiteen- ja kulttuurintäyteisestä viikonlopusta Pietarissa, ja koe Venäjän toiseksi suurimman kaupungin rikas kulttuuri. Petro Palace Hotel sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä tärkeimmistä museoista ja historiallisista nähtävyyksistä, joten se on täydellinen viikonloppukohde.

Huoneet Petro Palace Hotelissa alkaen 125 €/huone/yö.*

Nobis Hotel Copenhagen, Kööpenhamina

Maistuvaa äitienpäiväkokemusta varten kannattaa suunnata Kööpenhaminaan, joka tunnetaan Pohjoismaiden kulinaristisena pääkaupunkina. Hemmottele äitiä viikonlopulla täynnä unohtumattomia ja mahdollisesti Michelin-tähdellä varustettuja ravintolaelämyksiä.

Majoitu Nobis Hotel Copenhageniin, joka tarjoaa vieraille keskeisen sijainnin lisäksi vaivatonta mukavuutta ja modernia ylellisyyttä. Huoneet Nobis Hotel Copenhagenissa alkaen 295 €/huone/yö.* .

*Esimerkkihintoja, jotka voivat vaihdella.