Hurjat hotellit halloweeniksi – joko pelottaa?

Hotel viktoriaaninen kartano on nähty kauhuelokuvassa Yö kauhujen talossa

Kerran vuodessa ihmiset kokoontuvat juhlimaan tuntematonta ja yliluonnollista. Amerikkalaistyylinen halloween on jo suomalaisillekin tuttu: karkki tai kepponen, puolitutun järjestämät naamiaiset ja tv-kanavien kauhuelokuvaputket – ei kovin pelottavaa. Yksi asia saa kuitenkin kuolevaisten karvat edelleen pystyyn: yö hotellissa, jossa kummittelee.

Onko sinusta kokemaan jotain todella pelottavaa tänä halloweenina? Hotels.com®kokosi listan maailman pelottavimmista hotelleista. Sinua on varoitettu


Hurjat hotellit halloweeniksi: onko sinusta yöpymään hotellissa, jossa kummittelee?

DALHOUSIE CASTLE HOTEL & SPA, SKOTLANTI

Dalhousie Castle Hotelissa on oma tyrmä. Haluatko kuulla lisää?!

Asiakkaat ovat kertoneet nähneensä naispuolisen kummituksen portaikossa sekä rakennuksen pääkäytävässä, ja osa aavemaisimmissa huoneissa yöpyneistä on kuvaillut yhtäkkisiä kylmiä väreitä. Hui haamuja, mutta toistamme kuitenkin tärkeimmän: hotellissa on oma tyrmä.

Huone Dalhousie Castle Hotelista maksaa alkaen 204 € yöltä.

ETTINGTON PARK HOTEL, ISO-BRITANNIA

Kiinnostaako hotelli, joka järjestää omia aaveenmetsästyskierroksia?

Ettington Park Hotel on viktoriaaninen kartano, joka on nähty kauhuelokuvassa Yö kauhujen talossa. Hotelli nimetään säännöllisesti yhdeksi maan aavemaisimmista rakennuksista, sillä sen käytävillä on raportoitu lukuisia kohtaamisia kummitusten kanssa.

Huone Ettington Park Hotelista maksaa alkaen 118  € yöltä.

THE STANLEY HOTEL, YHDYSVALLAT

Tunnetun kirjailijan Stephen Kingin oli kerran pakko yöpyä The Stanley Hotelissa, sillä lumi oli tukkinut tien. Hotelli oli niin aavemainen, että se toimi Kingin kuuluisan Hohto-romaanin innoittajana. Monet muutkin asiakkaat ovat kertoneet tarinoita neljännessä kerroksessa kikattavista lapsista ja keskellä yötä soivasta pahaenteisestä pianomusiikista.

Huone The Stanley Hotelista maksaa alkaen 248 € yöltä.

APARTHOTEL ADAGIO ACCESS PARIS PHILIPPE AUGUSTE, PARIISI

Nämä vuokrattavat asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä pariisilaisesta Père Lachaisen hautausmaasta, jota kutsutaan yhdeksi maailman kummittelevimmista kalmistoista. Sen multiin on upotettu yli 300 000 ihmistä, mukaan lukien Édith Piafin, Oscar Wilden ja Jim Morrisonin kaltaisia kuuluisuuksia. Hautausmaan vierailijat ovat kuvailleet aavemaisia ilmestyksiä ja selittämättömiä kauhun tunteita.

Huone Aparthotel Adagio access Paris Philippe Augustesta maksaa alkaen 107 € yöltä.

CASTELLO DELLA CASTELLUCCIA, ROOMA

Castello della Castelluccian mailla kerrotaan liikkuvan kaksi kummitusta. Niistä ensimmäinen on keisari Nero, jonka haamun on nähty katselemassa rakennusta etsien rauhallista lepopaikkaa. Toinen kummitus on alkemisti, jonka uskotaan kuolleen salamaniskuun hotellin tornissa. Rauhallinen tapa poistua, eikö?

Huone Castello della Castelluccia maksaa alkaen 116 € yöltä. Lue lisätietoja tai varaa huone osoitteessa Hotels.com.*

WAITOMO CAVES HOTEL, UUSI-SEELANTI

Lapsi, maorimies, maoriprinsessa ja vanhanaikaisesti pukeutunut nainen – Waitomo Caves Hotelin huoneet ovat vuosien aikana saaneet osansa kummituskertomuksista. Jos haluat kuitenkin paeta hetkeksi hotellin aavemaiselta alueelta, voit tutustua Waitomon kiehtovaan kiiltomatoluolaan, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Huone Waitomo Caves Hotelista maksaa alkaen 61 € yöltä.

THE EMILY MORGAN, YHDYSVALLAT

Tämä rakennus ei ainoastaan näytä pelottavalta. The Emily Morgan oli alkujaan sairaala, jonka tiloissa toimivat myös ruumishuone ja psykiatrinen osasto. Jos rohkenet yöpyä hotellissa, saatat liittyä niiden lukuisten vieraiden joukkoon, jotka ovat kertoneet selittämättömistä äänistä, ilmestyksistä tai tunteesta, että joku koskettaa heitä kylmällä kädellä. Onko sinusta siihen?

Huone The Emily Morganista maksaa alkaen 127 € yöltä. Lue lisätietoja.

FAIRMONT BANFF SPRINGS, KANADA

Jos Fairmont Banff Springsin uhkaava ulkokuori ympäröivän metsän puunlatvojen yläpuolella ei vielä yksinään riitä herättämään kauhistusta, niin hotellin tarinat yön pimeydessä tapahtuneista kohtaamisista kummitusten kanssa saavat takuulla ihon kananlihalle. Kertomuksissa vilahtaa univormuun pukeutunut hotellipoika yhdeksännessä kerroksessa sekä nuori morsian, joka kompastui kuolemaan rakennuksen marmoriportaikossa.

Huone Fairmont Banff Springsistä maksaa alkaen 268 € yöltä. Lue lisätietoja tai varaa huone osoitteessa Hotels.com.*