Höyhensaarten parhaat hotellit

Saariselällä sijaitseva Northern Lights Village.

Viileät tyynyt, kuohkea peitto, pehmoinen patja… Miltä kuulostaa? Pitkän työpäivän tai uuvuttavan kaupunkikierroksen jälkeen on ihanaa käpertyä mukavasti kotoisaan hotellihuoneeseen. 15. maaliskuuta vietetään kansainvälistä unipäivää, ja Hotels.com® onkin koonnut listan höyhensaarten parhaista majoituksista –eli hotelleista, jotka kutsuvat sinut nauttimaan kunnon yöunista. Miltä kuulostaisi tyynymenu?

V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart, Saksa

Oletko aivan poikki? Lepuuta sielua ja ruumista tässä saksalaisessa autoteemaisessa hotellissa! Tämä bensahullun taivas nostaa autossa yöpymisen aivan uudelle tasolle tarjoamalla rentouttavan yön klassikkoautojen inspiroimissa sängyissä. Kunnon yöunien jälkeen matka voi taas jatkua.
Huoneet V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgartissa alkaen 149 €/huone/yö.*

The Portobello Hotel, Yhdistynyt kuningaskunta

Hemmottele itseäsi virkistävillä yöunilla tässä viktoriaanisessa hotellissa aivan Notting Hillin sydämessä. Hotelli on kuuluisa valtavasta pyöreästä sängystään, jossa useat tähdetkin ovat nukkuneet. Huhujen mukaan sänky on niin mukava, että monet julkisuuden henkilöt ovat tarjoutuneet ostamaan sen – tuloksetta. Kokeile itse!
Huoneet The Portobello Hotelissa alkaen 262 €/huone/yö.*

Northern Lights Village, Suomi

Haluaisitko nukkua tähtien alla – turvallisesti sisätiloissa? Northern Lights Villagen jääsviitit ja lasimökit ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Hotelli sijaitsee Saariselällä, joten voit ihailla taianomaisia revontulia ja tähdenlentoja sängystä käsin.
Huoneet Northern Lights Villagessa  alkaen 390 €/huone/yö.* .

Bangkok Tree House, Thaimaa

Haaveiletko asumisesta puumajassa? Bangkok Tree House toteuttaa unelmasi. Varaa Tree Top Nest -huone, josta on henkeäsalpaavat näkymät joen ylitse. Huoneissa on vaihtuva hyönteisteema. Vaihtoehtoisesti voit yöpyä tähtien alla avoimessa Room With A View -huoneessa.
Huoneet Bangkok Tree Housessa alkaen 110 €/huone/yö.*

Jade Mountain Resort, Saint Lucia

Yli 240 hehtaarin ranta-alueensa ansiosta tämä karibialainen hotelli on ihana paikka herätä uuteen aamuun. Tarjolla on myös omalla uima-altaalla varustettuja sviittejä, joista on näkymät vuorille – ne tarjoavat myös upeat puitteet rentouttaviin yöuniin.
Huoneet Jade Mountain Resortissa alkaen 1638 € /huone/yö.*

*Esimerkkihintoja.