Herää kahvin tuoksuun seuraavalla lomallasi

Gibb's Farm, Karatu, Tansania Tämä rauhallinen ja ystävällinen majoituspaikka sijaitsee Manyara-järven kansallispuiston ja Ngorongoron kraatterin välissä.

Herätä väsyneet aistisi 1. lokakuuta juhlistamalla kansainvälistä kahvipäivää. Olipa lempijuomasi latte, espresso tai cappuccino, nyt on tilaisuutesi juhlia tätä elämän eliksiiriä.
Kahvi on yksi maailman eniten nautituista juomista, ja The Telegraph -lehden mukaan suomalaiset juovatkin vuosittain noin 12 kg kahvia henkeä kohti.
Tutustu Hotels.comin® valikoimaan ja juhli jokavuotista kahvipäivää nauttimalla sumppisi etelän kahviplantaasien upeissa maisemissa.

Gibb’s Farm, Karatu, Tansania
Tämä rauhallinen ja ystävällinen majoituspaikka sijaitsee Manyara-järven kansallispuiston ja Ngorongoron kraatterin välissä. Tutustu kahviplantaasiin ja maitotilaan ja nauti aktiivisesta kokemuksesta kuvankauniissa maisemissa auttamalla tilan töissä.
Huoneet Gibbs Farmissa alkaen 867 €/huone/yö.

Gibb’s Farm

Finca Rosa Blanca Coffee Plantation and Inn, Heredia, Costa Rica
Koe luonnon ja kulttuurin monimuotoisuus majoittumalla Fincaan, josta käsin voit tutustua kahviylänköön ja sitä halkoviin jokiin. Heredia on yksi Costa Rican vanhimmista alueista, ja se onkin pullollaan kahvia, kulttuuria, taidetta, käsitöitä ja perinteisiä avoimia toreja.
Huoneet Finca Rosa Blanca Coffee Plantation and Innissä alkaen 248 €/huone/yö.

Filadelfia Coffee Resort & Tours, Guatemala
Filadelfia Coffee Resort on historiallinen kahviplantaasi, joka yhdistää talonpoikaistyyliä ja nykyajan mukavuuksia sekä tarjoaa valikoiman erilaisia retkiä ja aktiviteetteja.
Huoneet Filadelfia Coffee Resort & Toursissa alkaen 154 €/huone/yö.

Hotel Finca Lerida, Chiriqui, Panama
Upealla kahviplantaasilla sijaitseva Finca Lerida on ainutlaatuinen majoituskohde. Upeista luksushuoneista aukeavat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään puutarhaan, sademetsään ja vuorille.
Huoneet Hotel Finca Leridassa alkaen 134 €/huone/yö.*

Elewana Arusha Coffee Lodge, Arusha, Tansania
Arusha Lodge sijaitsee kauniissa maisemissa lähellä Arushan kaupunkia. Ympärillä avautuu Tansanian suurin kahviplantaasi. Täällä vieraat voivat nauttia kaikista haluamistaan mukavuuksista.
Huoneet Elewana Arusha Coffee Lodgessa alkaen 525 €/huone/yö.

*Esimerkki hintoja