Häämatkahotellit kuninkaalliseen makuun

Cristina Hotel, Sorrento Italia.

Brittien suosikkipunapää astui näyttävästi avioon viime viikonloppuna, ja nyt mediassa arvaillaan kuninkaallisen kuherruskuukauden matkakohdetta. Molemmilla rakkaustarinan päätähdillä on siteitä useisiin eksoottisiin kohteisiin ympäri maailmaa, mutta mikä niistä saa kunnian isännöidä häämatkaa? Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet valikoiman prinsseille ja prinsessoille sopivia hotelleja.

Namibia

Hääparin molemmilla osapuolillaon sekä tunne- että ammatillisia siteitä Afrikkaan. Häämatkaveikkauksissa Afrikan maat ovatkin vahvoilla, ja erityisesti Namibian upeat maisemat ja poikkeuksellinen luonto kirvottavat ääniä.

Windhoek Game Camp, Windhoek, Namibia

Tämä boutique-hotelli on perheyritys, joka tarjoaa vierailleen ylellistä itsepalvelumajoitusta luonnon keskellä. Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Namibian pääkaupungin Windhoekin mukavuuksista ja järjestää myös retkiä Etoshan kansallispuistoon, Sossusvleihin ja Swakopmundiin. Windhoek Game Campissa mukavuudet ja villi luonto ovat aivan käden ulottuvilla.

Jos kaipaat täydellistä rentoutumista, voitte rakkaasi kanssa ottaa aurinkoa hotellin ulkouima-altaalla tai nauttia grillatusta lihasta perinteisen braaivleisin merkeissä.
Huoneet Windhoek Game Campissa alkaen 66 €/huone/yö.

Irlanti

Kuninkaallisten elämä ei suinkaan ole pelkkää joutenoloa vaan täynnä virallisia velvollisuuksia. Tuore aviopari joutuu saman tien töihin, nimittäin osallistumaan kuninkaallisiin tilaisuuksiinIrlannissa parin päivän ajan heti häiden jälkeen. Toivottavasti vastanaineet ehtivät sisällyttää töiden lomaan myös lyhyen häämatkan

Milltown House, Kerry

Irlannin länsirannikolla sijaitseva Dingle tarjoilee rantakallioilta avautuvia kauniita maisemia, turkoosia vettä ja kirkasvärisiä maalaistaloja. Alue on pullollaan paikallisia pubeja, joten häämatkalaiset pääsevät tutustumaan palaseen todellista Irlantia. Majoitu hurmaavaan, veden äärellä sijaitsevaan Milltown Houseen, josta avautuu näkymät Dinglen niemimaalle.

Karibia

Karibia on aina ollut kuninkaallisten suosikkikohde, ja sulhanenkin on vieraillut saarilla jo vuonna 1993 sekä aivan viime aikoina kuninkaallisen vierailun merkeissä. Uskomattomien maisemiensa lisäksi Karibian kuherruskohdetta puoltaa siis se, että hääparilla on sieltä paljon onnellisia muistoja.

Silver Point Hotel, Christ Church, Barbados

Upea Silver Point Hotel sijaitsee Barbadoksen etelärannikolla ja tarjoilee upeita näkymiä Silver Point Beachin valkoisille hiekkarannoille. Päivisin hotellin kaksi ulkouima-allasta tarjoavat auringonpalvojille cabana-majoja ja aurinkovuoteita, ja iltaisin voit rentoutua cocktailin äärellä hotellin terassilla tai nauttia Karibian herkuista modernissa kaksikerroksisessa ravintolabaarissa. Voit valita joko yksiön tai 1– 2 makuuhuoneen sviitin. Kaikkiin huonevaihtoehtoihin kuuluu oma yksityinen parveke tai terassi.
Huoneet Silver Point Hotelissa alkaen 270 €/huone/yö.

Italia

Tämä välimerellinen paratiisi tarjoaa ruokaa, kulttuuria ja maisemia – ei siis mikään ihme, että Italia on yksi todennäköisimmistä häämatkakohteista toukokuun lopulla. Polttava kysymys kuuluukin, valitseeko hääpari Toscanan kumpuilevat kukkulat vai trendikkään Amalfin rannikon.

Cristina Hotel, Sorrento, Italia

Rannikon ja kukkuloiden välissä paistatteleva Cristina Hotel tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä Napolinlahdelle ja Vesuviuksen tulivuorelle. Vieraat voivat rentoutua tilavilla terasseilla tai nauttia puutarhan ikivanhojen oliivipuiden rauhasta uskomattomien maisemien syleilyssä. Iltaisin vieraat voivat laskeutua Sant’Agnellon ja Sorrenton ikivanhoihin kyliin maistelemaan Italian monia herkkuja.
Huoneet Cristina Hotelissa alkaen 118 €/huone/yö.