Dominikaaninen tasavalta tarjoaa erilaista ylellisyyttä

Täällä tarjotaan ylellisyyttä monella tapaa.

Dominikaanisessa tasavallassa lomaylellisyys on muutakin kuin gourmet-illallisia ja hierontaa rannalla. Tarjolla on ylellistä majoitusta, maailmanluokan golfia, urheilukalastusta, huippuluokan ostosmahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää. Dominikaaninen tasavalta on täynnä mahdollisuuksia matkailijoille, jotka etsivät hemmottelua itselleen.

Dominikaanisella tasavallalla, joka on yksi tämän vuoden suurista matkailumaista, on paljon tarjottavaa – kauniita rantoja, vuoristomaisemia, vehreitä laaksoja ja loputtomia aroja. Dominikaaninen tasavalta tarjoaa myös vilkasta kaupunkielämää aamusta myöhään yöhön. Hispaniolan saari, jolla Dominikaaninen tasavalta sijaitsee, on toiseksi suurin saari Karibialla ja maantieteellisesti monimuotoisin saari Isoilla Antilleilla. Se houkuttelee yhä enemmän ihmisiä, jotka haluavat lomaltaan erilaista ylellisyyttä.

Dominikaanisessa tasavallassa ollaan ylpeitä maan asemasta yhtenä Karibian luksusmatkailun ykköskohteista. Maalle tärkeitä vetovoimatekijöitä ovat kaunis luonto ja vieraanvaraiset ​​ihmiset.

Rentouttava loma Dominikaanisessa tasavallassa tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta ja uudistua. Toisille se tarkoittaa golfin peluuta upeilla golfkentillä tai rohkeita seikkailuja Constanza-vuoristossa. Toisille se tarkoittaa pohjoisrannikon uimarannoilla loikoilua tai heittäytymistä Santo Domingon vilkkaan kaupunkielämän sykkeeseen. Täydellinen loma voi syntyä monin eri tavoin.

Unelmamajoitusta

Dominikaanisessa tasavallassa majoitusvaihtoehtoja löytyy maailmankuuluista putiikkihotelleista upeisiin all-inclusive-hotelleihin. Ranta-lomakohteissa, kuten Punta Canassa ja Puerto Platassa on all-inclusive-hotelleja, joita ympäröivät vehreät palmut ja sininen meri. Ne tarjoavat helpon loman isoille ryhmille, perheille ja pienemmällä budjetilla matkustaville. Monissa lomakohteissa on tarjolla myös kylpyläpalveluja, joissa on porealtaita, saunoja ja hierontaa sekä vartalo- ja kauneushoitoja. Erityisesti Punta Canassa on useita ylellisiä putiikkihotelleja, joissa on tarjolla hyvinvointipalveluja ja erilaisia hoitoja. Lisäksi monet paikat tarjoavat muun muassa joogatunteja ja jännittäviä ruuanlaittokursseja. Useissa paikoissa on mahdollisuus asua myös omassa luksushuvilassa.

Jokaisen golfaajan unelmakohde

Dominikaaninen tasavalta on jokaisen golfaajan unelmakohde, jossa on ympäri vuoden lämmin sää ja kauniit maisemat. Useimmat golfkentät sijaitsevat itärannikolla lähellä Punta Canaa. Monia palkintoja voittaneiden kenttien suunnittelijoita ovat muun muassa Jack Nicklaus, Pete Dye, Gary Player, Tom Fazio ja Robert Trent Jones. Punta Cana on isännöinyt PGA Champions Touria useaan kertaan.

Urheilukalastusmahdollisuudet ovat niin ikään huippuluokkaa mukaan lukien syvänmeren kalastus. Pohjoisrannikolla saaliiksi voi saada esimerkiksi sinisen marliinin, miekkakalan tai barrakudan. Parhaat kalastusolosuhteet ovat Punta Canan ympäristössä, jossa tarjolla on kalastusretkiä. Ympäri vuoden järjestettävät turnaukset houkuttelevat sinne sekä ammatti- ​​että harrastuskalastajia.

Kuninkaallinen urheilulaji, poolo, houkuttelee myös matkailijoita Dominikaaniseen tasavaltaan. Hienot lomakohteet La Romanassa, Punta Canassa ja Santo Domingossa tarjoavat tarvittavat puitteet poolon harrastajille.

Dominikaanisen tasavallan purema

Muodista ja ostoksista kiinnostuneet eivät myöskään pitkästy Dominikaanisessa tasavallassa. Suurimmista kauppakeskuksista löytyy huippuliikkeitä, kuten Bulgari, Louis Vuitton ja Swarovski. Tarjolla on myös ainutlaatuisia käsitöitä ja koruja, joissa on käytetty muun muassa vain Dominikaanisesta tasavallasta löytyvää Larimar-kiveä. Tyypillisiä tuotteita myös tuliaisina kotiin vietäviksi ovat kahvi, kaakao, rommi ja sikarit.

Auringonlaskun jälkeen avautuvat uudet mahdollisuudet. Spanish-American Academy of Gastronomy on nimennyt Dominikaanisen tasavallan Karibian alueen kulinaariseksi keskukseksi. Dominikaanisen tasavallan ruokakulttuuri on saanut vaikutteita espanjalaisesta keittiöstä ja alkuperäisten Taino-intiaanien ruuanlaittotaidoista, joihin ovat vaikuttaneet afrikkalaiset keittotaidot. Dominikaanisen tasavallan kulinaarinen maailma on jännittävä sekoitus ja siinä on vaikutteita kolmelta kansalta, joista nykypäivän asukkaat polveutuvat. Muilla kulttuureilla on ollut myös oma vaikutuksensa dominikaaniseen ruokaperinteeseen. Joissakin dominikaanisissa ruokalajeissa näkyy vaikutteita Aasiasta ja Isoilta Antilleilta tulleilta maahanmuuttajilta.

Illallisen jälkeen juhlinta jatkuu ulkoterasseilla, viinibaareissa tai klubeilla, joissa kansainväliset dj:t esiintyvät. Saaren pääkaupungissa Santo Domingossa ja muissa suurissa kaupungeissa on isoja konserttisaleja, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että ulkomaisia esiintyjiä oopperasta merengueen. Myös rantalomakohteissa on runsas viihde- ja musiikkitarjonta, joka tarjoaa erinomaisen tavan rentoutua rannalla, vuorilla, golfkentällä tai kylpylässä vietetyn päivän jälkeen.