Bangkok osai vihdoin ensimmäisen Michelin-oppaansa

Ravintoloistaan ja baareistaan tunnettu Bangkok on vihdoin saanut ensimmäisen Michelin-oppaansa. Äskettäin julkaistu opas nostaa Bangkokin samaan kastiin New Yorkin, Pariisin, Lontoon ja muiden maailmanluokan kulinarismikohteiden kanssa. Maailman parhaisiin ravintoloihin johdattavaan kuuluisaan oppaaseen on valittu 17 paikallista ravintolaa, muun muassa Gaggan, Bo.lan ja Paste.

Etkö ole vielä käynyt Nahmissa, Le Normandiessa tai Mezzalunassa? Testaa ne ihmeessä seuraavalla visiitilläsi! Kyseiset kolme mainitaan 14 muun bangkokilaisravintolan kanssa vuoden 2018 Michelin-oppaassa. 6. joulukuuta julkaistu opas kattaa monenlaisia ruokapaikkoja katukeittiöistä fine dining -ravintoloihin. Thaimaan matkailuviranomainen on oppaan virallinen kumppani ja kannustaa niin turisteja, paikallisia kuin bisnesmatkailijoitakin tutustumaan Bangkokin ruokakulttuuriin.

– Thaimaan matkailuviranomainen on erittäin mielissään kauan odotetun Michelin-oppaan julkaisusta. Onhan se merkittävä todiste Bangkokin potentiaalista kulinarismikohteena. Monet turistit tekevät pikapysähdyksen Bangkokissa matkallaan muihin thaimaalaiskohteisiin. Me tahtoisimme heidän viipyvän päivän tai pari ja tutustuvan tämän upean kaupungin tarjontaan. Michelin-opas saattaa hyvinkin innostaa siihen , toteaa Pakkanan Winijchai, Pohjoismaiden ja Baltian toimintojen johtaja Tourism Authority of Thailandin Helsingin konttorista.
Michelin-oppaan Bangkok-versio on saatavilla thain ja englannin kielellä painettuna ja sähköisessä muodossa.