Antti Tuiskun Bailantain jatkokeikat syyslomilla Siljalla

Silja Linen laivoilla järjestetään kuusi virallista Antti Tuiskun Bailantain jatkokeikkaa syyslomien 2020 aikana. Silja Line on yksi Antti Tuiskun Bailantai-konserttien yhteistyökumppaneista. Antti Tuiskun odotetut Bailantai-konsertit järjestetään 21.-22.8.2020 Helsingin Olympiastadionilla.

Antti Tuiskun viralliset Bailantain jatkokeikat järjestetään Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä Silja Symphonylla 8.10., 10.10., 12.10. ja Silja Serenadella 19.10. sekä 23 h -risteilyllä Turusta Baltic Princessillä 14.10. ja 17.10.

– Moni on kysellyt, että mitä stadionkeikkojen jälkeen tapahtuu. Olen tosi fiiliksissä saadessani kertoa, että pääsen pitkän tauon jälkeen laivakeikoille, ja Silja Line on tarjonnut niille aina loistavat puitteet, Antti Tuisku sanoo.

– On hienoa olla mukana tarjoamassa meidän risteilymatkustajille nämä poikkeukselliset Antti Tuiskun laivakeikat isojen Olympiastadionin lavakeikkojen jälkeen. Syyslomien aikana laivoilla on paljon lapsiperheitä ja Antti Tuiskusta tykkääkin yleensä koko perhe pienistä lapsista isovanhempiin, iloitsee Tallink Siljan Head of Entertainment Kati Heiniö.

Syyslomaristeilyt tulevat myyntiin tiistaina 3.3.2020. Keikka sisältyy risteilyn hintaan. Keikat järjestetään Helsinki-Tukholma-reitin laivojen Promenadella ja Turun-reitin Baltic Princessin yökerhossa.