Viking Lineltä kuuden tunnin päiväristeilyt Helsingistä

Kuva: Viking Line

M/S Mariellan ja M/S Gabriellan lisälähdöt Tallinnaan käynnistyvät taas 16.6. ja jatkuvat joka päivä 12.8.2018 asti. Samalla kun Viking Line kasvattaa kapasiteettia suositulla Tallinnan reitillä, avautuu mahdollisuus lähteä Helsingistä reilut kuusi tuntia kestävälle Piknik-päiväristeilylle nauttimaan kesästä ja Punaisten laivojen palveluista. Piknik-päiväristeily on kesäretki, joka onnistuu säällä kuin säällä ja jolla eväitä on tarjolla moneen makuun!

Muksupiknik-päiväristeilyllä viihtyy koko perhe

Helsinki–Tukholma-linjalla liikennöivien M/S Mariellan ja M/S Gabriellan kesäiset lisälähdöt on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja lasten kanssa matkustaville. Laivojen kokousosastot on muutettu Ville Vikingin Seikkailusaariksi ja koko risteilyohjelma on suunniteltu etenkin pieniä matkustajia silmällä pitäen.

Muksupiknik-päiväristeilyillä voi oppia uutta jännittävässä Itämerilaboratoriossa, osallistua keppihevoskisoihin, nähdä pimeässä hohtavien nukkejen tanssivan hauskassa Kummituksia laivalla -nukkemusikaalissa ja opetella taikatemppuja taikurikoulussa. Päiväuniinkin on hyvä mahdollisuus, sillä Muksupiknik-päiväristeilylle voi myös varata hytin. Vanhemmille on tarjolla merihintaisia ostoksia ja monenlaisia makuelämyksiä. Kesällä 2018 on myös katettu uusi, Ruotsin juniorikokkimaajoukkueen suunnittelema laadukas lasten buffet.

– Muksupiknik-päiväristeily on oiva tapa viettää hauska lomapäivä vaikkapa lastenlasten kanssa vanhempien ollessa töissä. Ville Vikingin Seikkailusaaret tarjoavat pelejä, leikkejä ja ohjattua ajanvietettä perheen pienimmille. Matkaan lähtö Helsingin keskustasta on helppoa, kun autonkin voi halutessaan pysäköidä laivalle päiväretken ajaksi, Viking Linen tuotepäällikkö Jaakko Ahti vinkkaa.

Kätevä Pre-order säästää aikaa ja vaivaa

Ennakkotilaus eli Pre-order on kätevä tapa kuljettaa juomaostokset maihin. Ennakkotilaus tehdään Viking Linen verkkosivuilla. Henkilökunta toimittaa ostokset autokannelle, aivan pysäköidyn auton viereen. Ilman autoa matkustavat Pre-order-asiakkaat voivat rullata ostoksensa maihin valmiiksi lastatuissa kärryissä.