Viking Line risteilee Helsingistä Maarianhaminaan

Viking Line risteilee varustamon kotivesille Ahvenanmaalle.

Viking Line siirtää M/S Gabriellan Helsingin ja Ahvenanmaan väliseen risteilyliikenteeseen kolmeksi päiväksi viikossa 1. heinäkuuta alkaen. Päivävierailu suositussa kesäkaupungissa Maarianhaminassa tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tutustua Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja matkailukohteisiin.

Viking Line, jonka juuret ovat saarimaakunnassa, liikennöi normaalisti Ahvenanmaalle päivittäin kuudella aluksella. Nyt tarjontaa laajennetaan tarjoamalla suomalaisille houkutteleva ja turvallinen erikoisristeily, jolla voi kokea sekä kauniin saariston, että kesäparatiisin keskellä Itämerta.

M/S Gabriellalla on heinäkuussa lähdöt Helsingistä maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 15.30. Laiva saapuu Maarianhaminaan seuraavana päivänä klo 8 ja lähtee takaisin Tallinnan kautta Helsinkiin klo 16. Ahvenanmaalla matkustajat voivat viettää päivän pittoreskissa Maarianhaminassa tai osallistua tarjolla oleviin ohjelmiin. On myös mahdollista ottaa oma auto tai polkupyörä mukaan matkalle ja tutkia ympäristöä tarkemmin.

– Yhtiömme juuret ovat Ahvenanmaalla, ja toimintaa leimaa vielä nykyäänkin todellinen rakkaus mereen ja luontoon, joiden keskellä yhtiön perustaja kasvoi. Täällä ollaan aina Itämeren ympäröimänä. Olemme iloisia saadessamme toivottaa suomalaiset matkustajamme tervetulleiksi omaan kesäparatiisiimme, sanoo Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hanses

M/S Gabriellalla on kunnianhimoinen ravintolatarjonta ja laaja hyttivalikoima. Aluksella on tarjolla useita hyttikategorioita, kaikkea Ville Viking -perhehyteistä omalla parvekkeella varustettuihin luksushytteihin kannella 11.