Viking Line etsii projektinvetäjää ja nimeä uudelle alukselleen

Itämeren uusi kuningatar aloittaa risteilyt Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä kahden vuoden kuluttua. Tänään alkavassa rekrytointikampanjassa etsitään luovaa ja kielitaitoista projektinvetäjää vastaamaan uuden, ennen näkemättömän ilmastofiksun matkustaja-aluksen lanseerauksesta. Samalla käynnistyy kaikille avoin kilpailu, jossa etsitän kuningattarelle nimeä.

Vuonna 2021 Itämerellä voi kokea aivan uudenlaisen risteilyelämyksen, kun Viking Line lanseeraa uuden matkustaja-aluksensa. Laivaa rakennetaan parhaillaan Kiinan Xiamenissa. Valmistuttuaan se liikennöi Turusta Tukholmaan ja takaisin. Viking Linen ydintiimi varmistaa telakalla, että lähes 200 miljoonan euron rakennusprojekti edistyy pienintä yksityiskohtaa myöten suunnitelmien mukaan.

– En liioittele todetessani, että lähes 3 000 työntekijäämme ovat kaikki täysillä mukana uuden aluksen lanseeraamisessa. Itämeren markkinajohtajana olemme laittaneet itsemme likoon voidaksemme luoda tulevaisuuden saaristoelämyksen, joka on mahdollisimman lempeä ympäristölle. Panostamme myös vahvasti laivan lanseerauksesta vastaavan projektinvetäjän rekrytointiin. Hänen tehtävänään on saada laaja yleisö innostumaan uudesta aluksesta yhtä paljon kuin me, kertoo Gustaf Eklund, Viking Linen Head of Business Development.

Rekrytointikampanjan kuvamateriaali heijastelee uuden aluksen olemusta ja arvoja. Projektinvetäjän on kyettävä välittämään tämä visio raikkaalla ja kekseliäällä tavalla.

– Tehtävä on luova, haastava ja tarjoaa taatusti kehitysmahdollisuuksia. Jos uteliaisuutesi heräsi ja pohdit, millaista olisi työskennellä yhdessä matkailualan innovatiivisimmista yrityksistä, lähetä hakemus. Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus viedä Itämeren matkailu 2020-luvulle yhdessä Viking Linen kanssa, sanoo Gustaf Eklund.

Uudelle alukselle tarvitaan tietenkin myös nimi. Viking Line kutsuu kaikki mukaan ideoimaan. Oman nimiehdotuksensa voi käydä jättämässä tänään käynnistyvässä nimikilpailussa. Kilpailun pääpalkintona on ylellinen neitsytristeily uudella aluksella vuonna 2021.

Lue lisää Viking Linen uudesta kruununjalokivestä, nimikilpailusta ja lanseerauksesta vastaavan projektinvetäjän tehtävistä täältä http://www.newship.vikingline.fi/