Viking Glorylla nautitaan panoraamanäkymistä saaristoon

Viking Glorylla kokoustetaan lyömättömässä miljöössä. Lähes 400-paikkainen kokousosasto tarjoaa panoraamanäkymiä Itämerelle kannelta 9. Laivakokouksia voi varata 23.8.2021 alkaen.

Viking Line rakentaa parasta aikaa Viking Glorya, josta tulee yksi maailman ilmastoviisaimmista aluksista. Viking Glory tulee liikennöimään vuoden 2022 alusta joka ilta Tukholmasta Maarianhaminan kautta Turkuun. Kokousvieraat voivat valita päiväristeilyn, reittimatkan tai kokonaisen vuorokauden laivalla, missä on mahdollista järjestää kokouksia, käydä kylpylässä, syödä Itämeren herkullisinta ruokaa ja tehdä ostoksia.

– Odotamme saavamme toivottaa kokousvieraat tervetulleeksi uudelle Viking Glorylle! Myös kokousosaston sisätilat on sisustettu hyvällä maulla, ja lisäksi niistä aukeaa uskomattomat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Olemme tietenkin varustaneet kokoustilat uusimmalla tekniikalla sekä joustavilla ratkaisuilla, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää tiloja parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Viking Gloryn intendentti Stig Pernell.

Viking Gloryn modernit kokoustilat antavat tilaa inspiraatiolle ja rentoutumiselle, ne ovat kaukana ankeista opetushuoneista ja suljetuista luentosaleista. Ainutlaatuinen merinäköala on nostettu esiin osallistujien innostamiseksi. Yhdessä ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Konceptin sisustusarkkitehtien kanssa Viking Line on luonut huomisen kokoustilat, joissa korostuu joustavuuden ja tarkoituksenmukaisuuden välinen tasapaino.

Viking Glorylla kannella 9 sijaitsevalla kokousosastolla on 14 muokattavaa huonetta, joita voidaan yhdistellä tarpeen mukaan. Kaikissa huoneissa on LED-näytöt. Auditoriossa on tilaa 250 hengelle, ja se on varustettu lattiasta kattoon ulottuvilla näytöillä.

Kokousosaston vieressä on erikokoisia lisätiloja, joita voi varata ryhmille. Niissä on mahdollista järjestää erikseen suunniteltua ohjelmaa, johon sisältyy aktiviteetteja, viihdettä, ruokaa ja juomaa.

Lue lisää